Scudo Sports

Yeni Aşkım :)

Fatih Özçetin

Aktif Üye
Tepki
72
Öncelikle Kıbrıs Mağosa da Güloğlu bisiklete bisiklet secimimdeki yardımlarından dolayı Kudret Güloğluna teşekkürü bir borç bilirim.Uzun bir aradan sonra tekrar bir yol arkadaşım oldu Merida Big Nine TFS 100-D.Test sürecine en yakın zamanda geçip deneyimlerimi burdan sizlerle paylaşacağım.

http://g1208.hizliresim.com/10/4/bgl8z.jpg

• Beğen
Tepkiler: ygtdkc ve H.T
Scudo
@Fatih Özçetin

Alışırsınız alışırsınız. Kavga dövüş alışırsınız :D Lastiklerin maşallahı var :) Sessiz düzgün bir yolda gittiğinizde güzel bir ses çıkararak ilerler :D Kalın olduğu için Panzer gibi gidiyorlar bu lastikler :D

Donanım listesi ve aldığınız fiyatı yazmanız mümkün mü acaba(meraktan):)

Vites: 24
Ölçü: [15]-17-19-21-23"
Kadro: Big Nine EG TFS-D
Renk: met. Black(white/mango)
Maşa: SR Suntour 29 XCM-HLO 100
Ön Vites: Shimano M190
Arka Vites: Shimano Deore 9
Vites kolu: Shimano SL-M360 Rapidfire
Fren kolu: attached
Fren: Tektro Draco 180/160
Aynakol Shimano M171 42-34-24 CG
BB-Set: Shimano Cartridge
Zincir: KMC Z7 8s
Göbek: Disc Alloy / Shimano M475 Disc
Çember: Big Nine Pro D
Ruble: Shimano CS-HG30-8 11-32
Jant teli: stainless silver
Lastik: Maxxis CrossMark 29er 2.1 Wire
Gidon: Merida Pro OS 660 Flat
Boğaz: Merida Pro OS
Furş takımı: A-Head OS
Sele Borusu: Merida Comp 27.2
1850 TL

Çok hırçın bişeye benziyor:)

• Beğen
Tepkiler: Fatih Özçetin
Test etme imkanım oldu arazide ve asfaltta. Arazide tek kelimeyle çok rahat ve çok hızlı taşları kaldırımları nerdeyse hissetmiyorum.Asfaltta gidiş e dicek birşey bulamıyorum. 29'' aldığıma çok memnunum ayrıca merida farkı :) Niyetli olan arkadaşlar bana sorabilirler.

Bir Big Nine TFS 500 sahibi olarak,kesinlikle en doğru seçimi yaptınız diyorum,güle güle kullanın :)

Ohh zaten kıbrıs taş, kuru toprak ve kısa otlardan ibaret (Güzelyurt' u saymıyorum) olan küçük bir ada :D bütün Türk kesimini bununla dolaşırsınız artık :D

gördüğüm en güzel tasarımlı Merida. İyi pedallar!

Geri