Scudo Sports

Yeni aşkım ; Geotech Rumble !

@Orhan Yıldırım

Teşkkürler, bende ex i bir sevgilin var ikinci sevgilin olarak anlamında aldım :)

@Batuhan Altay

Teşekkürler :),2. gün kazayı yaptı ayak alçıda :D

Scudo
Egehan bende yeni başlayacağım Bmx ' e 1-2 hafta içinde . Bisiklet konusunda da Geotech Rumble a karar verdim . Bazı arkadaşlar çok ağır hareket yapamazsınız demiş başka konu başlıklarında . Ben tam son kararı duymak istiyorum da sence bisiklet nasıl

@Batu

Biraz ağır ama hareket yaparsın ;) Pegleri ön freni ve diğer aksesuarları çıkardım (Ayaklık , zincir korumalığı vs. ) şuan memnunum gyro yu söküp fren için uzun kablo kullanıcam bu sefer baya hafifliycek yani çok ağır değil diyebiliriz ama imkanın varsa Salcano Jump almanı tavisye ederim :) ( Ben servis sıkıntısından dolayı Salcano almadım )

Hayirli olsun iyi pedallar . guvenlik herseyden onemlidir enbasta gelr.boy konusuna gelince bende tam 1.73 cm im ewet kamburun cikiyor ama bence normal
:D

• Beğen
Tepkiler: egehan
@Baran Akgün

artık alıştım o kamburluk olayına hissetmiyorum bile ama bisiklet dışındada kambur yürüyürüm şu dik duruş korsesinden almış annem benim için <3 :D

EGEHAN ABİ bmx'in gelmeden önce bu hareketlerini biliyormuydun yoksa sonradanmı öprendin?

Geri