Scudo Sports

Yeni Arkadaşım Trek Marlin 6

Insansevmem

Aktif Üye
Tepki
229
İsim
Erim
Bisiklet
b'Twin
Herkese Merhaba,

Arkadaşlar bugün uzunca bir süredir almak istediğim bisikletime kavuştum heycanımı bisikletforum daki dostlarla paylaşmak istedim.

Sahip olduğum bir önceki bisiklet bir yol bisikletiydi. Yol bisikletinden dağ bisikletine geçen nadir insanlardanım her halde. Bütün kış 3-4 kere binince aldığım kilolar ile yol bisikletine binmek eziyet olmuştu. Göbeğim akciğer kapasitemi küçülttüğünden nefes almamı zorlaştırıyordu.
Alur 700'ü de bu forumdan değerli bir arkadaşa sattım. Umarım hakkını veriyordur.

Bir diğer sebebi ise belgrad ormanına yakın oturmam. Belgradda turlayan arkadaşlarıma da buradan sesleniyorum. Giriş seviyesinde binecek biri olarak turlayacak biri varsa iletişim kurarsa sevinirim.

Gelelim Marlin 6'ya 29'jant,kilitsiz maşa (sanırım tek kötü yanı bu) hidrolik disk,15 kg civarı. Trek için uygun denebilecek bir fiyat.
Bisikletle ilgili sorunuz olursa cevaplamaktan mutluluk duyarım.

Herkese sevgi ve saygı ile

IMG_8082.JPG

Scudo
Hayırlı olsun. Yol bisikletinden mtbye geçen ilk sizi gördüm kendi adıma. Asfalt yolda sürüşlerde gerçekten çok farkediyor mu 2 bisiklet arası? Ben mtb kullanıyorum fakat yol a acaip sardım.

@BicycleLover Fark ediyor tabiki, ama benim gibi trafikte kullanmaya çekinen bisiklet yolu ve belgrad ormanındaki asfaltta kullanıyor iseniz (olmadığınızı tahmin ediyorum ) yol bisikleti anlamsız. Yol bisikleti nin akışını özlerim heralde diye düşünüyorum.

Hayırlı Olsun Bendede Trek Marlin 7 nin Gary Fisher Collection Edition Var Bende Gayet Memnunum Ağırlık Olarak 13.7 kilo Ve Gayet Güzel ve Konforlu 1800 Tlye Sahibinden.comdan almıştım

Dosyalar

• IMG_00191315937400.jpg
    IMG_00191315937400.jpg
    105,6 KB · Okunma: 76
  • Beğen
Tepkiler: Insansevmem
@Insansevmem Hayırlı olsun, bende yol bisikletinden dağ bisikletine geçmiştim ama yol insanın peşini bırakmıyor özlüyor insan :D

• Beğen
@mehmet.ali ozlemiyorum dersem yalan olur, bir gun altyapi olarak daha makul bir ulkede yasarsam mutlaka tekrar alicam:)

• Beğen
Tepkiler: mehmet.ali
@Insansevmem
Trek alarak güzel bir başlamgıç yapmışsınız
O kadroya güvenerek ileri de daha üst donanımlar alabilirsiniz jant ve de ön maşadan başlarsınız mesela.
Bende de trek var Fx7.0

• Beğen
Alur konunuz hala aktif :) Hayırlı olsun yeni bisikletiniz.

• Beğen
Güle güle binin. Kazasız belasız bol sürüşler diliyorum. Rengi çok hoş.

• Beğen
Hayırlı olsun, ben de mtb bakarken bu modele bakmıştım. Adamlar bizim zihniyetimizde değiller. MTB'yi alan kişi şehirde kullanır mı demiyorlar. Trek'in üst modellerine bakarsanız onlarda da kilitleme yoktur. Orta modellerde mevcut. Her ne kadar artık bir Trek'im olmasa da trekin keyfi ayrıdır. Güle güle kullanın.

@ilker aluru keske imkanim olsa satmasaydim, umarim yine alirim

Hayırlı olsun, çok güzel bir bisiklet. Ben de mtb ile başlayanlardanım. Düz asfalttaki zorlanmaya karşı orijinali 2.2 olan Lastikleri 1.75 mtb lastiği ile değiştirdim. köy yolları ve ülkenin kanayan yarası bozuk asfaltta iyi sonuçlar aldım. Siz de deneyebilirsiniz.

Geri