Scudo Sports

Yeni Aldığım KRON XC 1000

Değiştirmeden ziyade yenisinden al..elinde bbir arazi lasitği birde slim lastik olsun haftalık yada canının istediğinde birinden birine değiştirirsin..:)
bisikletiniz hayırlı olsun kron kardeşliğine bekleriz..:D

Scudo
siyah-beyaz hali hoşuma giderdi, yeni renkleri daha güzelmiş. güle güle kullanın

Siyah-beyaz-yeşil . Renkler bence harika.Çokta hoşuma gitti.Siyah-beyaz ; Beşiktaş ve beyaz-yeşilde; Giresunspor :D Bisikletinize ve kendinize iyi bakın. İyi Keyifli sürüşler ;)

kadro rengi çok hoşuma gitti geliştirilmeye değer bir bisiklet.güle güle kullanın

Resim çekilmez, çekilen fotoğraftır. :) Ukalalık olarak alma, güle güle sür bisikletini, hayırlı olsun..

Yeni hali daha da güzel olmuş yeşil-beyaz-siyah muhteşem duruyor iyi günlerde pedallayın inşallah

bende yeni aldım aynı kadro, aynı bisiklet. sen benden baya önce almışsın diye soruyorum. ne kadar km yol yaptın. memnun musun? ben şimdilik 400km falan yol yaptım ve sorun yok.

Hmmmmmmm :) çok hoş duruyor. Kazasız pedallamalar.

bence gidon boğazını birz aşağıya alın öle çokçok daha iyi olacvağını düşünüyorum

bu kdroyu ilk defa görüyorum hayırlı olsun güle güle kullan ama eski kadroları daha güzel

Geri