Scudo Sports

Yeni Alcağım bisiklet için lütfen yorun&yardım!!! (acil)

ismandi18

Üye
Tepki
0
Merhaba arkadaşlar ben forumun yeni üyesiyim kütahyada tavşanlıda üniversite okuyorum ve artık bisiklet dünyasına bi yerden girmek istiyorum.Geçen gün bi bisikletçiye gittim ve bildiğimiz dağ bisikleti diye geçen bisikletlere bakıyorudum hatta birinde karar kılmıştım taakiii ustanın bak burda bi tanede alman malı %100 orjinal dediği bmx benzeri klasik bi bisikleti görene kadar.bisiklet eski tarz bisiklet ama çok tatlı ve tüm parçaları orjinal,hani ikiye katlana bisikletler vardırya onlardan.Contra fren ve ön lastikte disk fren var 3 vites.aluminyum çamurluklar falan var.bu istediğim bisikletlerle hani sizler gibi iller arası gezi yada ne biliyim kros tarzı gezi falan yapılabilirmi fikirlerinizi söyleyip bana yardımcı olursanız çok sevinirim...

Scudo
Bisikletin resimlerini koysan daha iyi olur ve parçaların marka-model lerini yazarsan istediğin yorumu alabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: ismandi18
Dediğin bisikleti tam olarak anlamasamda bahsettiğin koşullarda hiçbir işine yaramayacaktır.

Bisiklet seçiminde bir yardım istiyorsan boyunu, kilonu, nerede kullanacağını ve özellikle bütçeni yazarsan soruna eminim daha hızlı cevap bulabileceksin.

• Beğen
bianchi spin var hafif benziyor sedonaında bmx e benzeyen hareket yapmanı sağlayacak bir modeli vardı.

• Beğen
çok az bilgi vermişsin arkadaşım.. hani bi iki marka araştırsan, kıyaslama istersen daha spesifik yanıtlar alabilirsin diye düşünüyorum..

• Beğen
Selam,

Öncelikle Bisiklete giriş yapacağım deyip Bisikletciye gidilmez.!

Önceden oturup düşünürsün , Ben ne yapmak istiyorum diye ?

Gezi bisikletimi istiyorum , BMX mi istiyorum , yol bisikletimi istiyorum , MTB mi istiyorum , yoksa sadece evde dursun diyemi bisiklet istiyorum....vs

Sonra bakarsın kesene kaç param var diye , açarsın interneti siteler malum !!!

Arkadaşım öyle bir mail atmışsın ki yani 40 kişi bu taşı çıkaramaz anlıycağın.!

• Beğen
Gerçekten haklısın serkan...ben iyisi bi daha düşünüyüm...dediğin biçimde

Geri