Scudo Sports

Yeni 2015 Model Cannondale Bisikletler

Öncelikle forum yoluyla bilgilendirme yaptığınız için teşekkür ederim. Sizden başkasını ben göremedim. Darısı diğer satıcıların ve markaların başına diyelim.

Synapse 2015 geldi mi acaba?

• Beğen
Tepkiler: ulas
Scudo
@Fatih Çetin

haklısın o konuda da aynı düşünüyorum

Lefty Maşalı Bir Adet Cannondale Bisikletim Olsa Başka Bir Şey İstemem...Bu Arada Bisikletler Güzel...

@r.ezk

Bisikletlerde de tareks var. Gerçi tareks için gerekli evraklar 1 sefere mahsus hazırlanıyor ve gelen partide 1 bisiklet sayısı 1 de olsa 50 de olsa o parti için ödenen tareks bedeli 100 liradan ibaret. Kimi ithalatçılar ve distribütörler bunu da bahane ederek fiyatların yükselme sebebi olarak gösteriyor.

• Beğen
Tepkiler: poet ve ulas
@MehmetAliB.

Aralık ayı içerisinde geliyor. Bütün modeller neredeyse sipariş edildi. Aralık Ocak gibi bütün seri tamamlanır. Bazı modeller Şubat ayında gelecek. Cannondale üretim zamanına göre yolluyor.

• Beğen
Tepkiler: MehmetAliB.
@Fatih Çetin

Bisikletlerde bilyalı rulman olmasıı sebebiyle istenen belge TAREKS, ancak bunu bile ithalatçının beyan ediyor olması gerek, çoğunun yaptığını sanmıyorum..

Uzakdoğu kaynaklı girdilerin çok uygun olması, buarada menşei ile ithalat yapan ülkelerden zannettiğinizden çok daha uyguna ithal ediliyor

yani İngiliz İtalyan veya Amerikan sandığınız pekçok ürün o ülkeden gelmiyor. bknz. brooks

Avrupa fiyatını emsal almayın o yüzden bu şekilde dünya paraya satılan ürünlere şaşırıyorum.

• Beğen
Tepkiler: poet
Fotoğraflar içinde göremedim. CAAD 10 105 de gelmiş midir? Ya da tahmini bir bilgisi olan var mıdır?

@C. Tiryaki

Dün gittiğimde sordum yoktu biraz zor oldu ama sonunda bende caad 10 105 almaya karar verdim ancak hayla kafamda bir kaç soru işareti var,

Caad 10 ve diğer yol kadroları abd de mi üretiliyor ve biz nasıl anlaya biliriz bunu?

@GökhanRR

CAAD9 Amerika'da üretiliyordu ve sele çatalında "Handmade in USA" yazar. CAAD10 ve Supersixler ise Taiwan'da üretiliyor bildiğim kadarıyla.

Birkaç istisna dışında bütün markaların kadroları uzakdoğuda (genelde Taiwan) üretiliyor. Bunun sebebi sadece ucuz olması değil; belli maliyet ile en kaliteli üretimin orada yapılıyor olması. Üzerinde durulacak bir konu değil bence.

@Ozan Duran

İşte bu düşündürüyor beni peki kalite ve işçilik de bizim aleyhimize bir sonuç doğurur mu acaba?

@Murat B.

Evet yersiz bir kuşku sanırım sonuçta malına güvenmeyen bir firma ömür boyu garanti vermez?

Supersix henüz disk frenlere geçiş yapmamış,diğer muadillerin bazıları yeni modellere koymaya başlamış.Synapse de geçmiş iyiki 2014 almışım diskten hoşlanmıyorum,ihtiyaç da hissetmedim(50-60 la yağmurlu havalarda kıvrılan yollardan inmedim).Yok sürttü, ayar olmadı sakat iş en basiti en iyisi benim için.Zaten boruları ince yapılmış supersixe de yakışmaz bence.

İşin içine Tayvan, Çin gibi ülkeler girince bizim millet hemen o üründen vazgeçiyor, korkuyor ben bunu anlayamıyorum.
Nerede üretildiğinin önemi yok, nasıl, hangi kalitede üretildiği önemli...

• Beğen
Tepkiler: Ozan Duran
Önemli olan mühendislik ve şirketin üretim prensipleridir.

Ha birde tüm bisikletler Tayvan diyen arkadaşlar için bu video da Amerikan yapımı Trek in fabrikası, karbon bisiklet nasıl yapılır , kalıpları nasıldır vs. gibi gösterdikleri yapım aşamaları da var.

@Hasan SAYLIK

Arkadaş Yanlış Söylemiş Trek Fx Serilerin Altında Made In Chına Yazıyor..Üst Modelleri Tabi ABD'de Yapılır.

Forumda tüm bisikletler Tayvan üretimi diye genel bir hava hakim o yüzden bu videoyu paylaştım. Hatta bir üstadımız Trek in teknolojisi o kadar üst seviye ki ülke dışına çıkarılması yasak demişti. İnandırıcı da geldi bana fiyatları diğer markalara göre hep yüksek. Diğer markalarda da bu vardır eminim İtalyanlar hele üretimlerini kendi ülkelerinde yapıyorlardır özellikle karbonları , alt seviye ürünleri Tayvan yapıyordurlar tabi ki

Alacağıma söz vermiyorum :) ama alüminyum kadro, V frenli, düşük setli synapsleri bekliyorum. Duruma göre karar vereceğim.
Cannondale bu sene görebildiğim kadarıyla (yanılıyorsam kusura bakmayın ) alüminyuma V frende sadece düşük setler koymuş sora claris gibi , 105 ve tiagralıları sadece disk fren ile sunmuş.
Fiyat makul olursa Synapse Sora bakacağım..

Geri