Scudo Sports

Yeditepe Üniversitesi

Tepki
2
Yeditepe Üniversitesinde okuyup bisiklete binmeyi sevenler,hem bisiklete binip hem sosyalleşmek isteyenler hepinizi bekliyorum...

Scudo
yeditepeden kimse yok mu koskoca sitede.. tabi hepinizde araba var şekilsiniz ya :) hadi turlayalım

• Beğen
Tepkiler: onur güneş
@suat06

:D abi yeditepede mi okuyorsun,bizim okul hemen aşasında kuzey koleji gel bi çay filan ısmarlayalım konuşalım ya valla sıkılıyorum okulda hiç benim kafadan kişi yok okulda şöyle dağ sporu olsun bisiklet olsun uğraşan hatta yarın bisikletle gidicem direğe bağlarım cube peloton görürsün bilki benimdir yada yolda görürsen filan :)

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
@Onur Gunes

aynen yeditepedeyim. okula arabayla geliyorum :) bisikleti sahil tarafında sürüyorum ama bi ara maltepe üniversitesi yoluna falan gidicem bi dağa çıkalım :D

abi bende çıkarımda yol bisikleti sıkıntılı :) Bende okula gidicem bisikletle hergunde yer sıkıntısı var direğede kilitlemek istemiyorum ne olacağı belli olmaz.
Bi ara turlamak isterim :)

@Onur Gunes

aynen ne olacagı bellı olmaz direğe bağlamak sıkıntı.. sınav haftası bitsin de turlarız :)

Beyler ben varım yeditepeden , okulda bisiklet klübü falan yok kursak mı ne dersiniz ? :D

Herkese merhaba ben de yeditepe deyim aslında klüp kurabilirsek güzel olabilir ben destek veriyorum:)okulda herhangi bir spor dalında arkadaş bulmak zor olabiliyor malesef bu konuda biraz iletişim azlığı var

Bu sene ben de başlıyorum yeditepeye ilk baktığım şeylerden birisi bisiklet kulübü olup olmamasıydı,yokmuş.

Öncelikli işim bisiklet kulübü kurmak olacak

Yeditepede okumasak ama yeditepeye yakın, baya yakın otursak olur mu :)

konuyu şimdi gördüm de bisiklet kurma niyetiniz varsa eğer önümüz dönem kuralım ne dersiniz ?

Hadi kulübü kuralım o zaman:)

Bu arada biz okuldan bir arkadaşımla havanın güneşli olduğu her gün turlamaya çalışıyoruz. İsterseniz bize katılabilirsiniz. Kampüsten başlayıp genelde Bostancı sahiline ulaştıktan sonra rotaya karar veriyoruz

@ozantuzcu Ben de bu civarda oturuyorum marmarada okuyorum =)
Çalışmadıgım günlerde beraberce turlamak isterim.

@byhsyn34 olur tabi :) bu pazar günü hava güzel gibi duruyor. Müsaitsen bekleriz

Geri