Scudo Sports

Yedigöller-Gölcük Gölü-Aladağlar-Abant Turumuz/ 800 km hesaplayıp 600 km gitmek

@Alper Eren Ceylan
teşekkür ederim,faydalı olabildiğime sevindim

Scudo
@fatihcankaymak

yollarda daha çok bisikletli görmek ne güzel olur !

Tek kelimeyle harika bir gezi olmus.Allah her daim saglik sihhat versin bu guzel turlariniz devam etsin insallah.bayram sonra insallah bizdw bikac arkadas zonguldak bartin 90+90 km yapicaz.becerebilirsem bende resimli bi anlatim yapmak istiyorum ama buda ayri bi yetenek tabi :) yolunuz acik olsun.

• Beğen
Tepkiler: Yavuz.M
Çok güzel bir tur olmuş abi ayağınıza sağlık.Gelecek sene yaza doğru tur yapmayı düşünürseniz önceden haberimiz olsun abi :) yol arkadaşı lazım olursa burdayız.:)

• Beğen
@cüneyt ünver

iyi dilekleriniz için teşekkürler
çıkacağınız turunuzun kazasız-belasız geçmesini dilerim

@Ali Aşkar
Teşekkür ederim,henüz kesin bir rota yok
Bakarsınız birgün biryerlerde karşılaşırız :)

çok güzel bir gezi olmuş.baştan sona kadar soluksuz okudum.tebrik ediyorum.gezi boyunca hiç kilo verdiniz mi?

• Beğen
hocam turunuz bi harika ,fotolar anlatımlar şahane bide merak ettigim bişey var o sarı siyah mont goretex galiba memnunmusun bende almayı düşünüyorum biraz bilgi veririsen sevinirim..

• Beğen
@Murat dursun
İlginiz için teşekkür ederim
Tur boyunca 3 kilo verdim :)

@karamamba
mesaj gönderdim

Yavuz abi,öncelikle tebrik ve takdirlerimi sunarak başlamak istiyorum çoktandır foruma giremediğim için yeni gördüm yaptığınız mühteşem geziyi,tabiatla bütünleşmiş,tarih kokan esintileride aralara serpiştirerek çektiğiniz fotoğraglara bayıldığımı söyleyebilirim tekerinize ve ayaklarınıza sağlık.

• Beğen
Geçen yıl yaptığımız bu turu hala unutamıyorum. Bu sene nasipse Doğu Karadeniz'deyiz.

İstanbul'dan Bolu'ya otobüsle gidip, günübirlik Gölcük - Aladağlar turu için ön çalışma yapıyordum ki sizin muhteşem gezi anılarınızla karşılaştım. Bu forumda ne hazineler varmış da haberimiz yokmuş. Fotoğraflar ve anlatım harika, biraz geç oldu ama paylaşım için teşekkürler :)

• Beğen
Geri