Arkadaslar bana temiz ve kaliteli v fren uyumlu jant seti, ayna kol, hidrolik dual kollar ve masa lazım... yardımlarınızı beklıyorum bisiklet topluyorum ve eksık kalan malzemelerım var, xc4000 kadrom var.
V-fren uyumlu jant seti istiyorsun...
Ardından hidrolik dual kol istiyorsun...???
Disc fren uyumlu jant istesen anlardım da...neyse...
Bu arada xc 4000 gibi bir kadroya sağlam bir maşa lazım...Şöyle bir manitou minute II falan gibi...Yani...
Neyse kolay gelsin...YArdımcı olan çıkacaktır...
İyi günler...
Arkadaslar bana temiz ve kaliteli v fren uyumlu jant seti, ayna kol, fren ve vites kollar ve masa lazım... yardımlarınızı beklıyorum bisiklet topluyorum ve eksık kalan malzemelerım var, xc4000 kadrom var.
Selam bende satılık xt aynakol, xt 11-34 ruble, hg73 zincir ve deore vites kolları var. Parçaları 1 ay kadar önce aldım ve çok az kullandım. Hiçbir problemleri yoktur. Nakit ihtiyacından dolayı satıyorum. Hepsini 475 ytl ye aldım. En son 300ytl ye vericem. Bilgine...
arkadaslar ilginiz icin tsk ederim, ama ibrahim abi sana ben cevap yazmıstım özelden gelmedi galıba, abi senın parcalar hakkında hıc bır bılgım yok ınternetten baktım bulamadım.. ilgin icin tsk ederım abi
Merhaba
İlgilenirseniz Temiz xtr 2006 aynakol var. Ayrıca Xtr göbek , Dt swiss revolotion teller ve mavic 717 cantlar üzerine kurulu çok hafif çok temiz yeni gibi cant seti var...
çok az kullanılmış hidrolik set var lx in
dual kollar + kaliperler + rotolar + kablolar : 350 ytl
maşaa reba sl var sıfır 580 ytl
işini görürmü bilemiyorum
Selam bende satılık xt aynakol, xt 11-34 ruble, hg73 zincir ve deore vites kolları var. Parçaları 1 ay kadar önce aldım ve çok az kullandım. Hiçbir problemleri yoktur. Nakit ihtiyacından dolayı satıyorum. Hepsini 475 ytl ye aldım. En son 300ytl ye vericem.
xt aynakol ve ruble ne kadar olur ayrı ayrı belirtirsen fiyatlarını bide foto koysan