Scudo Sports

Yazlık - Terletmeyecek Spd Ayakkabı Tavsiye

byhsyn34

Aktif Üye
Tepki
78
İsim
Hüseyin I
Bisiklet
Salcano
(link)
(link)
(link)
Selam, yaz geldi sıcaklar sıcaklar. Yazlık Spd olarak ne önerirsiniz? Yol bisikletinde Spd pedal kullanıyorum. Terletmeyecek bir şey gerekiyor. Sandalet biraz pahalı Eğer btwin terletmez diyorsanız btwin almak istiyorum bütçemi zorlamamış ve eldivenimin rengine de uyumlu almıs olurum :)

Scudo
@byhsyn34 Bir haftadır M34 kullanıyorum. Güneşin altında veya tempolu kullanımda terletir. Ama şöyle bir denge var. Az terletmesini istiyorsanız file derecesi yüksek almanız gerekiyor. Ne kadar fileli yapıda olursa mukavemet o kadar azaldığı için pedalı çekerken kendinizi çok güvende hissetmiyorsunuz. Yani size bir şey olmaz ama ayakkabının çok dayanacağını sanmıyorum zorlamalarda. Battı balık yan gider deyip sandalet almak en mantıklısı :)

Sandaletler ayakkabılardan daha pahalı oluyor. Yanılmıyorsam kneex diye bir marka vardı onun sandalet diye geçen ama sandeket olmayan modelleri güzel ve pahalı.

@egesengun Uzun süreli turlarda kullanmak istiyorum ya ne yapacağım ben :agla: Btwin sipariş ediyordum bir arkadaşım yazın sen bunu kullan ayakların yanar dedi

• Beğen
Tepkiler: mehmet.t
(link)

Keenmiş markası. Yanmaz yapışmaz efil efil, turcu işi. İnim inim incelemişler, linkte..

Geri