Scudo Sports

Yazın uzun turda bisiklet giyimi nasıl olmalı?

Temel güneşten korunma teknikleri geçerli. Yanmasın diye boyun ve kol bölgelerini , krem olur , kolluk olur, boyunluk olur muhafaza etmelisin güneşten. Yazdıklarım üst gövde ile alakalı. :) Yazın daha rahat olmak için uzun turlarda uzun kollu keten gömlek tercih eden bir çok arkadaş var.
Alt kısım şort olayına gelince inan bilgim yok. Ben özel bisiklet pantolonları veya kapri kullanıyorum. Diğer arkadaşlar bu konu da detaylı bilgi verirler.

@çıkık pedal bugün yüklediğin fotoğraflara da bayıldım. Harika kareler yakalamışsın doğada. Tebrik ediyorum. Hoşgeldin foruma. Üyeliğin hayırlı olsun. :harika:

Uzun kollu keten gömlek ile bisiklet forması arasındaki fark tam olarak nedir. Bisiklet forması daha avantajlı olmuyor mu havalandırma ve hızlı kuruma açısından?

Scudo
@Seyda Ünlü genelde uzun kollu gömlek tercih ediliyor güneşe karşı koruyucu olması açısından. Ben kısa kollu gömlek ve beyaz kolluk kullanıyorum. Neden forma değil gömlek derseniz, turda yol veya dağ bisikleti kullanmadığım için günlük tarzda giyinmeyi tercih ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: Ronin45
@Seyda Ünlü genelde uzun kollu gömlek tercih ediliyor güneşe karşı koruyucu olması açısından. Ben kısa kollu gömlek ve beyaz kolluk kullanıyorum. Neden forma değil gömlek derseniz, turda yol veya dağ bisikleti kullanmadığım için günlük tarzda giyinmeyi tercih ediyorum.

Evet uzun kollu olması önemli. Ben de kısa kollu bisiklet formasına kolluk kullanıyorum ama sanırım bir hata yaptım, siyah renk kolluk kullanıyorum =) Ama tabiki günlerce süren bir uzun tur yapmadım dediğiniz doğrudur.

Uzun kollu keten gömlek ile bisiklet forması arasındaki fark tam olarak nedir. Bisiklet forması daha avantajlı olmuyor mu havalandırma ve hızlı kuruma açısından?
Hocam kollar yanmasın diye uzun kollu keten gömlek sakin sürüşlerde iş görüyor. Yaz aylarında rüzgar olduğu zamanlar gömlek çok rahatsız etmiyor. Ben de forma ve bisiklet pantolonu kullanıyorum yaz aylarında. Şehir içinde bazen gömlek tercih ediyorum. Forma ile beraber serinlik versin ve güneş ışınlarından etkilenmeyim diye kolluk kullanıyorum. Kol yada bacak ısıtıcı kullanmadım.

Resmi inceleyebilirsiniz. Emre bisikletten geçen yaz 15 liraya almıştım. Serinletici kolluklar kesinlikle iş görüyor.20200706_192417.jpg

Merhabalar bu yaz ege ve akdeniz türü yapacam ilk turum olacak giyim olarak nasil olmalı rahat olmasinu istiyirum marka olarai aydinlatirsaniz sevinirim .

Geri