Scudo Sports

Yazılı Kanyon Kampı (Trans-Toros bisikletli gezisi 2. gün)

Paylaşımınız için teşekkürler,
diğer günlerin fotoğraflarınıda merakla bekleyeceğiz...

Scudo
tesekkurler tum ekipte olan dostlara ,buyuk bir aclıkla okumaktayız yasanılan anları.

Mesut bey merhabalar gezinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim.Sizin sayenizde harika yerler görüyorum.Herşey gönlünüzce olsun.İyi yolçuluklar dilerim.
H.Can DEMİREL

Mesut Ağabey,
Özel mesajlar bölümünüze, bir elektronik posta göndermiş bulunuyorum. Saygıdeğer dikkatinize!
bulent YILDIRIM

Hayatın ritmini pedal sayesinde nasıl artırdığınıza bir kez daha şahit oluyorum bir sonraki turu merakla bekliyorum, ayağınıza sağlık...

Bundan sonra gitmek isteyip de , gidemediğimiz yerlere sizi göndermeyi düşünüyorum.(masraflar benden:D)Bizler gidince ,görüyoruz,siz gidince hem görüyoruz,hem de tanıyoruz.Gönüllü turizm elçisi gibi çalışıyorsunuz.
Teşekkürler

@Tuğrul

Tuğrul bey teklifinizi kabul ediyorum. :) (Hem de kayıtsız şartsız;) )

mesut abi öncelikle çok şanşlısınız gürsel hocam gibi bir tecrübe ile tura çıkmızsınız çok güzel dikkatimi çeken bir nokta daha resimler harika saten ama anlatım o kadar güzelki atasözleri ve güzel sözlerle süslemişsinki okumaya doyamadım tekrar tekrar bakıyorum resimlere :)

Mesut Abi yaaaaa ne güzel yerelere gitmişsiniz. Gezinizin 2. gününden daha çok zevk aldım. Belki de her karede su olduğu içindir haha:) Kıskanma Kevser bir gün elbet sana da nasip olur bu güzellikleri görmek diye teselli bulmaya çalışsam da özeniveriyorum aniden çevirdiğiniz her pedala, yuttuğunuz toza toprağa hatta zorlu rampalara...

Gidip, gezdiğiniz yerlerin tarihçesi ve doğası hakkında verdiğiniz bilgiler sayesinde kültürümüz biraz daha artmış oldu. Ellerinize, araştırmacı kişiliğinize sağlık... Devamını sabırsızlıkla bekliyoruz... Sağlıcakla kalın...

mesut bey kardeşim merhaba siz ve ekibiniz vallahi bizi bu güzel yerlere resimlerle götürüyorsunuzki sizler buralara yakınsınız ve bu güzellikleri canlı yaşıyorsunuz bizede yazdığınız güzel yazı ve resimlerle yaşatıyorsunuz gezilerinizi eksik etmeyinki bizlerde bu güzellikleri yaşayalım paylaşımınız için teşekkürler hoşçakalın

Sevgili bisiklet sever arkadaşım, Bisiklet Tarzanı, ve katılanlar. Güzel bir gezi güzel detaylı bir anlatım çok güzel fotoğraflar.Bizlerede yansıttığın için teşekkürler. Herzaman söylerim ülkemizin çok güzel yerleri var,buraları Bisikletle gezeceksin ve göreceksin.Vede böyle yayınlayacaksın Ki düşünenleri teşfik edeceksin. Yapacak planı binecek bisikletine veya bisikletlerine çıkacak. Bakın zamanı az olan Mesut'cuğum bile vurmuş kendini yollara.En kısa zamanda seninle pedal basmak özlemiyle Sevgiler,Saygılar.

gezi cok harika olmuş tam bir ustalar geciti olmuş grcekten şahane fotolar icin cok teşekkürler

tebrikler güzel bir gezi ve güzel fotolar, yalnız müsaadenizle bir şey düzeltmek istiyorum ilk fotoda görülen köyün adı yeni mahalle değil Karadiken köyü olacak 3 yılımı orda geçirdim de

@m.varolfb

Düzeltme için teşekkürler.
Bilgiler yol üzerindeki levhalara göre edinilmişti.
Belki bir yanlış algılama olabilir, emin değilim.
Selam ve saygılar. :)

aslına bakarsanız o köy 3 mahalleden oluşuyor köyün ismi Karadiken fotoğrafta görünen mahallenin ismi ise Camii mahallesi....
tekrar teşekkürler,saygılar...

Geri