Scudo Sports

Yaza hazırlık. Bi kamp...

asidodo

Aktif Üye
Tepki
8
Herkese merhaba. Bu biraz '' Dereyi görmeden paçayı sıvamak'' gibi oluyor ama adı üstünde yaza hazırlık.
Yazın otellere gidemesek de doğada çadırımızı kurup, bisikletlerimizi sürüp sohbet edebileceğimiz bir tatil yapalım istiyorum. Özellikle benim gibi asosyalleşmede mastır yapan arkadaşların katılımını göstermesi, asosyallikten çıkmak için bir tanışma alanı yaratmak istiyorum. Büyüklerin katılımı da çok etkili olacaktır.

Neden yaz?
Hem havanın erkenden kararmadığı hem havanın sıcak olduğu zaman. Daha çok aktiviteler yapılabileceği gibi yazın motivasyonu daha yüksek olduğu için.

Fazla belirtili yazmamış olabilirim. Bunun için özür dilerim. Burada bir netliği kavuşturabilirsek eğer daha detaylı bir yazı yazabilirim.
Yorumlarınızı, katılımlarınızı, sorularınızı bekliyorum.

Scudo
Bahar donemlerinde daha bir keyifli oluyor. Gittigin bolge guneyse her tarafin yaniyor Ben keyfini dusunmeyen, azimli, basit hayati seven, o lanet telefonu cebinden cikarip 2 de bir birseyler yazip face ine bilmem nesine bakip onla bunla fazla konusmayacak kisilerle bu tur organizasyonlara katilabilirim.

Ben tabiatin icindeyken surekli telefonla konusan arkadasimdan dolayi mekana konsantre olamiyorum. Muhabbet edemiyorum cunku face de instagramda bilmem ne de.

@Nurullah Ulaşan
Orası doğru ama biraz uyarı olursa çok daha güzel olur :D

Havalar isininca ben ya birileriyle ya da yalniz takilirim. Senin gibi doga ve kamp tutkunlariyla bu anlari yasamaktan zevk duyarim

@Nurullah Ulaşan
Araştırmalarını, hazırlıklarını yapmaya başladım. Yaz gelince deniz tarafında bir kamp yapmayı planlıyorum. Gerçi buradan planlayıp gitseydik iyi olurdu ama henüz kimse konuya bakmış değil. :D Olmadı birlikte gideriz. :D

kamp ayri bir zevk orda yenilen yemegin icilen suyun bile tadi bambaska oluyor

Geri