Scudo Sports

Yaz Kokuları (Parfümler)

bende hacı yağı tavsiye ediyorum mümkünse cami önündeki amcalardan şırınga ile sıktırın :D :D :D

şimdi firstclass kullanıyorum ama en sevdiğim koku oldspice' tır ama artık üretilmiyor.

Scudo
Yaz geldi kokular güzel oluyor genelde fazla kullanmam ama...hafta sonları kullanıyorum unutmaz isem..:rolleyes:

Lacoste Turunçgil ;) tavsiye edilir...;)

abi ben ''sander san'' diyorum ''gil sander''diyede geçiyo olabilir,erkekleri bile cezbeden bi koku:),adidas extreme 3 yada lacoste the red önerbilirim

Yarın kısmetse bi gidip deniyecegim .. Su secenekler var denemek istedikllerim arasında ..

Basta hıyarımsı olan fahrenheiti bi deniycem , çünkü rochas gibi bende hep alayım demistim kısmet olmadıydı ..

2. olarak Paco Rabanne Ultraviolet
3. olarak Calvin Klein Truth ve One summer
4. olarak Davidoff cool water

Ve tabiki Rochas man ve Jean Paul Gaultier a da bakıcam ...

Açık parfum bir ara bende kullandım ama kışın tabiiki .. yazın cok kötü kokuyorlar .. Ama kış için Givenchy Pi kullanmıstım .. Çikolata gibiydim :):)

Bugün parfümümü aldım ama öncelikle denemelirimi aktarmak istiyorum .. Öncelikle Christian Dior Fahrenheit kanımca yaza uymadı yani kışlık güzel bir kokusu var.. Kış alternatifi için düşünülebilinir .. Etkisi gercekten muazzam ..

Davidoff larda da yaza uygun güzel koku bulamadım ..

Jean Paul bana agır kactı ..

Bvlgari aqua gercekten tam yazlık bir koku ama 100 ml si bile 200 ytl ye yakın oldugundan degmez dedim ..

Ve son olarak favorilerim Calvin Klein ...
Truth bence daha çok kış kokusu
Summer lar meyva aromalı hos kokular ve tenime cok iyi uyum sagladı ..
Bir diger Calvin Klein ise One .. Sürdüm ve ben inanılmaz bayıldım bu kokuya. Gercekten sanki cuk diye oturur derler ya aynen öyle oldu .. Tesadüfen sınıftan 2 kız arkadasımıda gördüm , onlarada nasıl diye fikir acısından sordum kolumu bırakamadılar ..

Sonuc olarak Calvin Klein - One benim bu yazki kokum .. Tavsiye ederim ..

http://www.parfemdodomu.cz/items/calvin-klein-ck-one-toaletni-voda-s-rozprasovacem_b.jpg

rochas kullanan baya varmış ya ben de rochas'çıyım :)

CK One önümde duruyor şuan, ama dediğiniz kadar etkileyici gelmiyor bana ve çevremdekilere. Herhalde ten farkından... :)

@Sercan

Ewet ten farkı çok önemliymiş parfümde .. Mesela en cok talep edilen kokular yada bu topicte öne cıkan kokuları denedim ama dedigin gibi pek cekici gelmedi hatta begenmedim .. En hoş duran bunların içinde One oldu açıkçası ben cok sevdim ..

Ben açık alıyordum ancak kalıcılık söz konusu olmadığından nispeten ucuz ve orjinal alıyorum.

Geri