Scudo Sports

Yayaya fena çarptım

Hem birine çarpıp hemde ona durumunu sormaman hiç ama hiç hoş olmamış,ayrıca özel üretim 50 liralık birşey değildi deyip burdaki birçok kişiyide küçümsüyorsun.O adamın yola fırlaması tabiki hoş değil ama seninde yaptığın ve anlattıkların akıl alır gibi değil.Ailenin de acilen piskoloğa görünmesi gerek.Geçmiş olsun

Scudo
@Kerem Özbayrak
Çok teşekkür ederim güzel yorumun için. Haklısın detaylı düşününce benimde küçümsemis olduğum doğru. Ancak zaten geri cekilmese frenler dururdum orada beni yaniltmis oldu. Insallah abi hepimizin kazasiz belasiz surusleri olsun. Evet birde iyi yani öyle pek sorunlu bir abi değildi. Ne yazik ki böyle bir durum yaşandı. :( Yorumun için ayrıca teşekkür ederim. Iyi aksamlar. ;)

@Erkin Kalender
Büyük ihtimalle.Bunları söylemediğimi say sen:)Ama yinede 'aileni psikoloğa götür' demen biraz ayıp olmamış mı sanki?o_O

@Erkin Kalender Zaten orada bir anda oradaki insanlar geldiler ve yardıma koştular. Neye uğradığımı şaşırmıştım. Ayriyetten gözlük meselesiyle hava veya ezme , küçümseme gibi bir durum söz konusu değil. Bence siz tamamen bana karşı böyle bir hamlede bulunmak istediğinizden olabilir. Ayrıca ailem beni bu konuda destekliyor diyede yazmış bulunmaktayım. Siz nasıl okudunuz acaba merak ettim?

• Beğen
Tepkiler: Canince
@Glise Merhaba. Yorumunuz için ve geçmiş olsun dediğiniz için çok teşekkür ederim. :) Kusura bakmayın ben gözlük fiyatı veya o konuyu böyle anlaşılacağı aklıma gelmemişti ben oraya başka bir anlamda yazmıştım ancak hemen düzenliyorum. Bu arada zaten yazımı o kişi tam okuyamamış herhalde. Destekliyor ve oradaki ilk böyle bir durumla karşılaşmam sebebi kendimi korku hissine kapıldığımı kaydetmiştim. ;)

@Glise Yani babası bişey olmamış demiş,çocukta beni kastetti demiş.Hiç karşıdakini düşünmek yok,insan sorar birine zarar geldimi diye ? el insaf düşüncesizlik bu kadar olmamalı yarın birgün bu çocuk ehliyeti alır birine çarpar başkasının hatasıda olsa babası gene iyi arabaya bişey olmamışmı diyecek ?

İnsanlık hali.Ben de kaç yaya çarptım.İstisnasız hepsinde haklıydım.Sen de geçmiş olsun de geç.Sen de bir şey olmaması iyi.Gözlüğü de boş ver diyemem çünkü ne yazık ki mal canın yongası kim ne derse desin.Ama elbette sen de bir şey yoksa gerisi önemsiz.Ve benim tecrübelerime göre yayalar yol vermez.Geri adım atıyor diye hızlanma bir daha.Yavaşla ona geçme fırsatı tanı, elinle geç geç de.Bugün birisine iyi davranırsın, yarın birisine sonraki gün başkasına.Hem böyle böyle bisikletlilere daha da saygı duyarlar.Yine uzun yazdım arkadaş ya :acpsnr: neyseGeçmiş olsun kardeşim :srnsml:

bu gözler arabanın üstüne doğru koşan insan gördü, bisiklet onlar için fasafiso
geçmiş olsun

@Erkin Kalender Babam bisiklete demedi. Bana anlamında bir şey olmamış anlamında kastetti. Ayrıca zaten orada o kişiyle de orada bir diyaloğumuz geçti ancak buraya taşımak istemedim.

• Beğen
Tepkiler: Enes Dökmen
@Uptown Cyclist Yorumun için teşekkür ederim. :) Haklısın böyle bir ders almış oldum. Keşke böyle bir olay yaşanmasaydı.

@Erkin Kalender Zaten babam ve annemle böyle bir diyaloğumda oldu. Hatta telefon numarasını isteseydin durumunu akşama daha iyi öğrenirdin dediler. Üstteki yorumunuzu da düzenlemenizi rica ederim. (Fikrinize saygı duyuyorum ancak sadece aramızda geçen diyalogları paylaşmadığım dan böyle bir yorum yanlış yapmış olursunuz.)

Ben de küçük kız çocuğuna çarpmıştım Kaldırım da gidiyordum ama Kaldırım geniş yan yana 6,7 insan rahat gider
Olay kız çocuğunun önüme atlamasıyla oldu aramızda 3 metre falan varken aniden önüme çıkınca Hidrolik frenlere yüklendim arka o kadar kalktı ki nerdeyse Kızın üstüne düşecektim. Freni bırakınca bisiklet normale döndü, ön tekerlek Sadece dokundu.
Ama kız nasıl ağlıyor bir görseniz sanki üstünden geçtim,sonra annesi hemen kızını yokladı sadece bacağı çizilmiş çok az
Yani eğer ben yol bisikleti kullanıyor olsaydım belki de o kıza çarpabilirdim. Belki değil kesin çarpardım:bsmagryr: Bunu da anlatayım dedim olay 1,5 sene falan oluyor.

Bu arada geçmiş olsun bu da Tecrübe oldu.

• Beğen
Tepkiler: Furkan NARİN
Geçmiş olsun, yaya trafiğinin olduğu yerlerde çok hızlı sürmemeni tavsiye ederim, ben ne zaman biraz hızlanıyım birşey olmaz dersem bi terslik olur, donaniminda ne kadar iyi olursa olsun bir mazgala bakar iş. Çok geçmiş olsun.

@halil halil Zaten adamla aramızda diyalog geçti ancak kişiyi tanımadığımdan rahatsız olur veya olmaz mı gibi bir düşüncem olduğundan paylaşmak istemedim. :) Teşekkür ederim.

Geçmiş olsun. Allah kimseye kaza bela vermesin. Usta sürücülerden duyduğum bir nasihati burada herkesle paylaşmak istiyorum: "Trafikte seyir halindeyken herkesin kör ve sağır olduğunu varsayarak hareket edin.Beni gördü durur, yol verir ya da korna çaldım duydu değil durmayabilir yol vermeyebilir." şeklinde düşünmek gerekir. Hele ülkemizde, hele de bisikletliysek.

• Beğen
Tepkiler: Feyyaz Baydar
Geri