Şerif Feridun
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.100
- İsim
- Şerif Feridun
- Bisiklet
- Carraro
Hep biz şikayet ediyoruz ama bu sefer yayalar bizden şikayetçi
Bence değil çünkü fiziksel saldırı var.Yapılan hoş değil ama birilerini yargılamak için 12 saniye çok az değil mi?
Yol Bisikleti Bilgi & Paylaşım'dan buraya sıçradı hemen olay. Bu arada ben hiç mavi renk yürüyüş yolu görmedim.
(link)
Şiddete her türlü bende karşıyım fakat kimsenin bir başkasını izni olmadan videoya kaydetmesi hoş değil. Tepkiyi doğuran etkiyi de net olarak bilmek gerektiği kanaatindeyim.Gitsin şikayet etsin... Her yerde, kasayı kötü gösteren çürük elmaları ayıklamak lazim.. Bu bisikletcinin yaptığı ayippp..
Ali abicim fiziksel temas dediğin izni olmadan video kaydı alındığı için cihazı hareket anında itliyor.@Mad Buddha bisiklet yolu olmamasi sana bana, karşı tarafa fiziksel temas hakkı verir mi? Biz bizim tarafta olan yanlışı değerlendireceğiz.. Bayana had safhada şiddetin olduğu bu zamanlarda özellikle bayana karsi kendi yanlışımızi haklı olarak gostermemeliyiz. Kısacası bisikletcinin uyguladığı fiziksel temasi irdeliyoruz
Abi daha öncesinde aramızda ne geçtiğine bağlı. Ha tabi beni durup dururken biri telefonunla videoya almaya kalksa şov yaparım. Sprint'e falan kalkarım.@Mad Buddha peki merak ettiğim birşey var ben senin fotoğrafını veya videonu çeksem bana niye çekiyorsun mu dersin yoksa öfkeyle dilini ısırarak veya sikarak bana vurmaya mi kalkisirsin
Dediklerine katılıyorum. Bazı durumlarda cinayetlerde bile ağır tahrik olmasından kaynaklı ceza azaltılıyor. Tek taraflı doğruluğu belli olmayan argüman ile linç kampanyası başlatmak doğru olmaz.Geçmişte yaşananları bilmeden bu harekete göre hemen suçluyu belirlemek ne yazıkki çok yanlış
Sebebi ne olsun bir insanı izni olmadan video kaydına almak kimsenin hakkı değildir
Olayı anlatan kadın arkadaşın yazdığı cümleler taraflı olabilir bir de karşı tarafı da dinlemek gerekli diye düşünüyorum
Kadın arkadaş burada fiziksel harekete maruz kalsa da onun haklı olduğunu göstermez video çekilmeden önce belki sözlü şekilde kışkırtmış olabilir,hakaret etmiş de olabilir bilemeyiz
Bisiklet Cannondale, üzerinde bulunan kıyafetler Northwave.Bisiklet Cannondale Synapse mi, bana mı öyle geliyor?