Scudo Sports

Yayalar da araçlar kadar tehlikeliymiş!

Taygun Kon

Forum Demirbaşı
Tepki
1.487
İsim
Taygun K.
Başlangıç
2018—19
Bisiklet
Giant
Bisiklet türü
Şehir - Tur
Merhaba

Bisiklet kazalarında sorunlu sürücüler görmeye alıştık belki ama bugün yaşadığım kazanın sebebi bir sürücü değil... Bugün sessizçığlık bisiklet etkinliği dönüşü Kadıköy rıhtımdan altıyola doğru tramvay yolu üzerinden sürüyordum, yol da boştu. Bir yaya ileriden geldiğimi gördüğü halde yola girdi. Sonra ise bana kasten omuz atmak sureti ile beni yere düşürdü.

İnsanlar etrafıma toplanana kadar da kaçarak uzaklaştı. Hiç kasksız çıkmam yola, iyi ki de kaskım vardı. Sol bacağımın üzerine düştüm, yerde surüklendim ve yüzüm fena halde çizildi. Kaskımın yerde süruklenen tarafında parça kopması var. o olmasa kesin gözüm filan gitmişti.

Şu an hastanedeyim, müşahede altında tutuyorlar, sol bacağımı da kullanamıyorum ve sanırim bir 10 gün daha kullanamayabilirmişim. Çok şükür kırık vs. yok Sadece bağlarda kopma olabilirmiş.

Yok yere geçirdiğim bir kaza işte. Garip bir emsal olarak paylaşmak istedim.

Sevgiler.

Scudo
Rahatsız çok malesef, aklı başında adamın yapacağı bir şey değil. Geçmiş olsun.

• Beğen
Tepkiler: Taygun Kon
geçmiş olsun...
etraftaki dükkanlardan yardım iste...
belki kameralardan birine yakalanmıştır...
kasten adam yaralamak üzerine şikayet et...

Geçmiş olsun..
Dün de bana iki akıl hastası ıslık çaldı,bağırdı filan..Hiç seslenmedim..Hangi birine sesleneyim?!
Birilerinin sayesinde,ülke tam tımarhaneye döndü..

Geçmiş olsun. bağ kopmasına dikkat! fizik tedavi gerekecektir.

• Beğen
Geçmiş olsun...

• Beğen
Geçmiş olsun. Muhakak şikayetci olun. Adli rapor almayi unutmayin.

@Torion Arabalardan daha çok tehlikeliler yayalar asıl görünmeyen hedef sonuçta onlardır. Arabayı hiç yoktan görebiliyorsun. İnsanın nereden çıkacağı asla belli değildir.
Tez zamanda iyileşirsin inşallah :)

Edit
Rıhtımdan boğaya çıkan yolda olmuş sanırım kaza. Çok iyi bilmiyorum o yakayı. Araçlar da zorunlu olarak tramvay yolundan gidiyor, o yol sanırım bahsettiğiniz.

Biraz göz göre göre çarpmış, hiç yavaşlamamışsınız gibime geldi :snzdglsn:

Çok geçmiş olsun :(

Yayaların çoğu bisikleti araç saymıyor ve yola çıkmakta beis görmüyor. Çarptıktan sonra haklı haksız kavgasına tutuşmak gereksiz. Ayrıca çarpışma anında sadece yaya zarar görmüyor. Bisiklet kullananın da ciddi zarar görme riski var. O yüzden yaya gördüğünüzde elinizin fren için hazır olması iyidir.

geçmiş olsun

böyle şeyler olmaması için 10-15 metre geriden hödööökoko!!! diye bağırıp yavaşlıyorum ama bir ay önce sınıf arkadaşıma çarptım daha doğrusu sürttüm ikimize de bir şey olmadı, iki tane doblonun arasından (doblolar trafiğe takıldıkları için ben onların solundan gidiyorum) birden çıktı yavaşladım ama kaçamadım belki binek bir araba olsaydı geriden görebilirdim.

Hepinize tek tek teşekkür ederim dilekleriniz için arkadaşlar.

Dun gece çiktım hastaneden ama yürüyemiyorum şu an. Birkaç gun böyle olur dediler. 3 gun de rapor verdiler.

@Mhmm@ Çarşambaya sabahı gataya gitmeyı düşünüyorum. Haydarpaşa da mr yokmuş bu yüzden bağ zedelenmesini göremiyorlarmış. Ama ihtimal varmış. Bana 10 gün bekle dediler ama o kadar beklemeyi düşünmüyorum. Zaten iş var o yuzden çarşamba gideceğim direk, yürüyemiyorum şu an ondan yatıyorum.

@Atasoy @Noldor Adli rapor tutturdum, hastane polisiyle de görüştüm Gidip karakola da ifade verip mobese kameralarına bakılmasını isteyecegim tam yolun başında var şansıma.

@Serkan Mıstınoğlu Evet orayı araçlar da kullanıyor zorunlu olarak, oranın en büyük sıkıntısı tramvay yoluna lastik sıkışma meselesi, ben de o yüzden yol boş olduğunda kullanıyorum sadece. Yine yol boştu çıkarken ama adam da beni ilerden gördü gelirken bana baka baka yola girdi. Hani bu arada da aramızdaki mesafe daralmıştı. Adam tam olarak önüme çıksaydı keşke en azından direk çarpar yana savrulmazdım. Adam beni düşürüp kaçıp gitti. Yani öyle bi durumda fren de yapsam boş. Hani beklemiyordum bana vuracağını kim bekler ki ?
@Behram Belek

• Beğen
Tepkiler: Afyon35 ve Atasoy
orası zaten çok ilginç bir bölge tam bir keşmekeş

• Beğen
Öncelikle geçmiş olsun. Toplumun, toplam akıl sağlığı aritmetik, bireyselde de geometrik olarak hızla bozuluyor. Sanki bunlar her anlamda iyi günlerimiz gibi.

Olayın yaşandığı yere yakın bir zamanda sık sık işim düşüyordu. O bölgede yayalar sağa sola bakmadan yola atlarlar ve kaçayım derseniz yanıbaşınızdaki tramvay rayına tekeri takarsınız altınızda MTB falan yoksa.

• Beğen
Geri