Scudo Sports

Yaya geçidinden geçen bisikletli yaya sayılır mı?

kilit alsın pazara yakın bir yere kitlesin
Çok mantıklı ancak Türkiye şartlarında tehlikeli bir seçenek. Pazar gibi kalabalık yerler içinde bisiklet sürenler hakkında pek iyi şeyler düşünmüyorum.

• Beğen
Tepkiler: SerdarCYCoo2Bursa
Scudo
Çok mantıklı ancak Türkiye şartlarında tehlikeli bir seçenek. Pazar gibi kalabalık yerler içinde bisiklet sürenler hakkında pek iyi şeyler düşünmüyorum.
Cok doğru dedin abi, zaten yakında; Türkiye sokakları, Lübnan, Ürdün, Irak sokaklarindan farksız olacak hamdolsun elhamdülillah..

• Üzgün
Tepkiler: Cemal Ç.
Türkiyede çoğu yerde pazarlar anlamsız yerlerde mahalle arasında kurulduğu için insanlar evine gidip gelirken mecbur geçiyor belki inip yanında yürünebilir, tek bir sokakta dikine geçmek zorunda kalınıyorsa sürülerek geçilebilir.

Çoğu zaman kuralları pratik yaşam belirliyor. Hatalı denilebilir ama kırmızı ışık yeşil ışık yaya gecidi ayirmadan benim için en güvenli neresi ise ve insanları rahatsız etmiyeceksem oraları kullanıyorum . En önemlisi güvenlik. Normalde tabii yaya gecidinden geciyirsan bisiklet üzerinde geçilmez inip yanında yürümen kazim. kırmızı ışıkta her aracın durmasi lazım vs. Ama ben yeşil isik yandığında düz gideceksem saga dönen arabalar beni hiç görmediği veya umursamadigi ve üzerime surdukleri için yol boşsa kırmızı ışıkta geçmeyi daha guvenli buluyorum . Yaya gecidinden geçerken de hızlı gelen arabalar olabileceğinden ve yaya geçidi dinlemediklerinden hemen orayı bisikletle terketmek daha pratik geliyor

Geri