Scudo Sports

Yavaş Yavaş Topladığım Giant Xtc

MAD

Üye
Tepki
3
Bisiklet
Giant
Bu kadroyu çok sevdim kargo ile geldiğinde adeta çocukluğumda alınan Morishima Alpina bisiklet kadar mutlu oldum diyebilirim :)
belki daha önce bu kadar kaliteli bir kadro kullanmadığım için mi bilmiyorum sürüşü de keyifli...
Başlıkta belirttiğim gibi yavaş yavaş topluyorum hafif ve sağlam olmasını istiyorum şuan 12 kg eğer kalan parçaları planladıklarım ile değiştirirsem 10-11 kg olacak
Şimdilik Üzerindeki parçalar
Shimano mt66 jant seti
Fox 32 float evolution maşa
karbon gidon, gidon boğazı, sele ve sele borusu
Başka yazmaya değer birşey bulamadım olursa, onları da ilerde paylaşırım.
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/t1.0-9/10320491_10152572806759588_6394180798870605508_n.jpg
https://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/t1.0-9/10543635_10152572806639588_1850089531627685434_n.jpg
https://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/t1.0-9/10557178_10152572806494588_6507859166393642572_n.jpg

Scudo
Güzel bir canavar ortaya çıkarıyorsun dostum, beyaz ve mavinin uyumu ve gösterişine diyecek söz zaten yok :) Sele borusu, Gidon ve boğazı karbondan ziyade ritchey alüminyum beyaz modeli ile toplarsan tadından yenmez :) Bisiklette en ağırlık yapan parçalar jant, aynakol ve dişli lastiklerdir... Kazasız belasız pedallamalar dilerim... :)

@Berksan
Çok teşekkürler :) Aslında hep beyaz gitmeyeyim dedim :) ama tavsiyeni göze alacağım bunlar biraz eskisin ilerde beyaz ile değişteribilirim
Sanada kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim :)

Kadro gerçekten güzel, çekiş sistemide değiştimmi tamamdır :) güle güle kullanın.

Bence beyaz parçalardan takmayın hem çabuk kirlenecek hem de çok beyaz göz yoracaktır benim görüşüm.

Teşekkürler :) Aynen ufak ufak onları da halledeceğim bakalım

@Berke Kazankaya

Evet o yönde bende kararsız kaldım göz yormasını bilmiyorum ama çabuk kirlenip silerken uğraştırdığı kesin :)

güzel günlerde kullanında sele çok aşağıda değil mi? kimse yazmayınca ben yazıyım dedim .

• Beğen
Tepkiler: MAD
Evet :) farkındayım ancak böyle daha iyi hakim olabiliyorum diyebilirim
Aslında yanlış mı yapıyorum bilmiyorum çocukken okuduğum bir yazıda doğru bisiklet ayarı nasıl olur diye tarif ediliyordu. Yazıda bisikletin üstüne oturduğumuzda pedal alt konumda iken pedala topuğumuz ile basacakmışımız dizimiz hafif kırık olacakmış bu doğru yükseklik ayarıymış aslında öyle ayarladım ama sanırım benim diz biraz fazla kırık oldu :D

yok be babacım sen kaldır hele onu her an devrilme korkusunu at üstünden :) sol tam basılıyken sağ bacağın 45 derece kadar kırılsın kafi çok aşırı yüksek olsun demiyorum ama kendi boyuna kadronun boyuna göre ideal rahatlıgını kendin bulmalısın kaldır kaldır azcık havaya :D

Bisiklet toplamak özgürlük kendi topladığın bisikleti kullanmak ayrı bir özgürlüktür. Kadro ve renk seçimi güzel geri kalanı bütçe meselesi keyfe keder yükseltebilirsin. İyi günlerde kullanmanı dilerim, keyifli sürüşler...

güle güle kullan güzel olmuş. ama kullanırken çok gülme yolda kontrolünü kaybedersin :D

Şu anki görüntüsü muhteşem. Harikulade olmuş. En son hali de umuyorum istediğiniz gibi olur. Kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim.. :)

Güzel olmuş.. Bu kadroyu yakından test etme fırsatım oldu. Gidonun yüksekliği beni korkutmustu biraz, olası bir kaza anında bisikletten atlayamam diye düşündüm.. Kazasiz surusler dilerim..

Elinize sağlık mükemmel bir bisiklet olmuş. Kazasız belasız kullanmanızı dilerim.

@C.Öz

Teşekkürler :)

İyi dilekleriniz ve cevaplarınız için hepinize Teşekkürler :)
kazasız belasız sürüşler dilerim

bisiklet güzel olmuş.
sele boyu hakkında bir arkadaşım yazmış.
bende seninle aynı boyda kullanıyorum ama sanki yoruyor biraz, o yüzden ben de kaldırmayı düşünüyorum ama her seferinde unutuyorum :D

kazasız belasız keyifli sürüşler

• Beğen
Bisiklet çok güzel, elinize zevkinize sağlık. Birşey soracağım, bu kadar ince sele rahatsız ediyor mu? Teşekkürler.

• Beğen
Kuğu gibi duruyor...Beyaz kir gösterir bende de aynı sıkıntı var ama çok da güzel durmuş. İyidir bence

• Beğen
Merhaba

Maşallah Güzel Bisikletiniz var.

Elcikleri Nerden Temin Ettiniz ? İsmi Soyismi Var mıdır ?

@öner yıldırım
pek rahat değil sürekli selenin geniş kısmına denk gelecek sekilde oturmak zorunda kalıyorsun :) kasislerde ayağa kalkmak zorunda hissediyorsun rahatlık konusunda giantin contact serisi selesini aldım giantın selesi %50 daha rahat

Geri