Scudo Sports

Yaşlanmamak üzerine tezler

@temonas adam 102 yaşındaki adam 22km sürdü hiç durmadan :D
(link)

Scudo
Tom Cruisaeao isimli vatandaşın yaşlanmaması İ.Melih'in yaşlanmamasıyla aynı sebepten. Rahatlık, para, cahillik= huzur.
Adam Scientolojist bi kere, her işini bedavaya yakın ücrete müritlerine yaptırıyor.
Tutuyor iki sopayı bizim cin çıkarıcılar hesabı bi şeyler çıkarttırıyorlar.
Bir de evrenin sırrına hakim olduklarını sanıyorlar.
Ben de böyle olsam ben de yaşlanmazdım. Yaş 26 görseniz 60 sanırsınız :D :D

@Anonim
Kelin merhemi olsa kendi başına sürer muratttt (laz Ziya ünlemesi ile)

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
Formülü çok basit:
Birisi yarın kıyamet kopacağını söylediğinde:
-Çok uykum var.

Buna benzer cevaplar veren ve stressiz, gamsız, kadersiz, umursamaz vb. kafa yapısına sahip biri isen yaşlanmazsın.

Umrumda olmayan hede. Zaten genetiğinde varsa kaçınılmaz. Yoksa bile er ya da geç olacak yani yine kaçınılmaz. Sadece geciktirirsin ama 21. yüzyılın bu kokuşmuş sistemlerinde o da zor. Neyse, ben kırışıklıklarımla mutluyum. Her biri bana güzel, acı, tatlı, yorgun geçen yılları ve anlamlı şeyleri hatırlattığı gibi, içtiğim kahveyi bile lezzetli kılıyor. Uzun lafın kısası çok da şey yapmayın arkadaşlar. 60 yaşına gelince herkes aynı zaten.

Michio kaku insan ömrü 900 yıla çıkacak diyor kitabının birinde. Amerikada bir genetik şirketi de telomerler ile doku yaşlanmalarının önüne geçti.

Michio amcanın savları 3 boyutlu yazıcılarda doku ve organ basıp eskiyenleri değiştirmek üzerine. 4-5 nesile kalmaz bu iş olır diyor. İşte dünya nüfusunu 600 milyona düşürme dedikodusu bu işlemler olduktan sonra gerçekleşebilir. Velhasılı, bilim bu konu üzerinde ciddi çalışıyor .

Bize gelirsek, ortalama ömrümüz ithal ettiğimiz ilaçlara bağlı. Çünkü bebeler daha 10 yaşına varmadan obez. Çöp yiyoruz zehir soluyoruz işlenmiş şu içiyoruz. Araba ile hacetlenmeye gidiyoruz. Makarnayla ekmek gömüyoruz.

@Mehmet Metin Levent

Valla öyle bir şey olacağını sanmıyorum. Organ filan ben bilmem beyin yaşlandıktan sonra gerisi hikaye...

Geri