Engin ATAL
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 347
- Bisiklet
- Trek
Bugün arkadaşım ile beraber , akşam üstüne doğru Hava Kuvvet Komutanlığının arka cephesinde bulunan Sultandere yolundan ufak bir gezintiye çıkmıştık. Arkamızdan 2 tane motorbisikletli serseri yanımızdan geçerken bana tekme atarak , kaldırıma doğru düşmeme sebep oldu. Aldığım darbe sonucu kaldırıma doğru uçtum ve kask hayatımı kurtardı. Kaskım kırıldı fakat kafama alabilceğim darbeyi tamamiyle engelledi.Eldivenlerim , ellerimin parçalanmasını önledi.Fakat yinede vücudum da yara bereler var.Olayın şokunu atlatamadan hemen birlik içersinde mıntıka temizliğinde bulunan askerler yanıma gelip birşeyimin olup olmadığını sordular sağolsunlar.Yaşlı bir abimiz su getirdi. Vurup kaçan serserilerin plakasını malesef alamadık. Yolun en sağıdan gitmemize rağmen bilerek dibimize sokulup tekme attılar. Ben artık bu tür olaylardan bıktığım için bisiklet sporunu bırakıyorum. Bizim insan(!!!!!!)larımız asla ama asla düzelmez. Allah yardımcımız olsun. Bisiklet sporunu bırakmaya karar verdim. Fakat forumu sürekli takip edeceğim. Bir kaç güne forumda yol bisikletimin satışı olacak. Görüşmek ümidiyle hoşçakalın