Scudo Sports

Yarışta yaptığım kaza

Scudo
öteki eleman kurtuldu basıp gitti olan bana oldu :utn:

geçmiş olsun kardeş,allah daha büyük kazalardan korusun.
atilla cycling forma da gitmiş ona da üzüldüm.yeni forma lazımdır sana şimdi,gidip alayım senin için deltadan yada atilladan,özel msj attığında geç olmuştu hatırlarsan :)

@Sinan Ş

bana bf forması lazım S beden alabilirsen süper olur :rolleyes: bizim klüp'ün formaları çıkacak'da çıkana kadar ne giyerim :)

çok çok sağolun güzel ve iyi dilekleriniz için ..

• Beğen
Tepkiler: Tahir Keskin
Gecmis olsun delikanli! Ucuz atlatmissin, bisikletcilige dogru bir adim daha ilerlemissin! Basarilar!

• Beğen
Tepkiler: Melih Çolak
Melih kardeş çok geçmiş olsun. Umarım kazasız , belasız bir gün kürsüye çıkarsın. Selamlar.

• Beğen
geçmiş olsun, görüntüsü çok fena acısı kim bilir nasıldır içim cız etti açıkçası acil şifalar diliyorum. Kaskın durumunu görenler nasıl koruduğunu herkes daha iyi anlamıştır umarım.

• Beğen
şuanda canım çok fena yanıyor derim çok gergin sürekli bi rüzgar esintisi istiyor pansuman bitti az önce yatıcam birazdan çok yorgun hissediyorum kendimi

@Melih Çolak

Oncelikle gecmis olsun.15-20 gun kadar once sprint antremaninda kilitten kurtulan pedal sonucu benzer kazaya ugradim yaralarimizi da kiyasladigimda asagi yukari cok benzer yerlerde yaklasik ayni ebatlarda yaralar.

Tavsiyem oncelikle bu kadar dramatize etme herseyin hayirlisi demek lazim .ben birde trafikte dustum arkamdan araba gelse neler neler olurdu Allahtan sprintin basiydi daha 40-45 km anca hizlanmistim.iz kalmasindan cekincen yoksa fazla pansuman bandaj tavsiye etmem birak yaralar biran once kabuk baglasin.ben de ilk iki gun krem ve pansuman ile ugrastim baktim yaralar kurumuyor biraktim o isleri.firsat buldukca yaralari havalandir ustune gelen kiyafetleri kesip delik acabilirsin.ben iki gun ic camasirsiz deniz sortu ile gezdim.kalcadaki yara hava alsin kabuk baglasin diye. fileli astar oldugundan yaraya yapisma yapmiyor capri gibi oldugundan havalandirma bol :)

Son olarak dusmenin etkisine gore ilk darbeyi alan yerde sertlik odem olabiliyor oranin durumuna gore ikinci ucuncu gun hafif hafif cevirebilirsin.

İsin en kotu yani bana gore yan yatarak uyumayi seviyorsan ve rahat ettigin tarafa dustuysen bir hafta on gun dustugun tarafa yatamiyorsun o adami gicik ediyor :)

Tekrar gecmis olsun.biran once yollara donmen dilegi ile ve ilk bir kac gun korkarak cevireceksin :) duserim diye.korkma ustune git unutuluyor :)

Ferhat abi halısaha sortu ve fanila ile geziyorum evde bütün yaralar acık suanda bisiklete binemem sol bacak iptal :) uyku konusunda sıkıntı yok sağ tarafa yatarak uyuyordum zati :)

@Melih Çolak

İlk uc dort gun ceviremezsende dayanabildigin kadar uzun duz yuruyusler yap kan dolasimini hizlandir.kan ne kadar hizli dolanirsa iyilesme o kadar cabuk olur.zaten yurudukce agrinin gectigini hissedersin.

Tabi beslenmeye dikkat protein destekli saglam beslen yaralar iyilesene kadar.

• Beğen
melihcim kemikler sağlamsa kırık çıkık yoksa bin bisiklete yola devam yolda acılar geçecektir :) sen orda düştükten sonra kalkıp bisiklete binip yarım kaldığın sprite devam edecektin bisikletçisin sen bildiğin komando gibi bir şey işte :p :) bisikletin sağlamsa atla hemen bas pedala yolda yaralar kabuk bağlar :)

• Beğen
Geri