Scudo Sports

Yarışta yaptığım kaza

Çok çok geçmiş olsun. Fotoğrafları görünce kendim düşmüş gibi oldum. Ben de 17 gün önce bir kaza atlattım. 4 dikiş ve biraz sıyrıkla ucuz atlattım sayılır. Tekrar geçmiş olsun.

• Beğen
Tepkiler: Melih Çolak
Scudo
Sırf bu yüzden amatör yarışlara girmiyorum.
Grup olarak sürmeyi bilmeyen bir sürü kişinin bir arada sürmeye çalıştığı etkinlikler.
Sezon açılış yarışları falan fiyasko oluyor.

Neyse, geçmiş olsun size.

• Beğen
Tepkiler: Serdar Unalan
Cok sagolun sizede gecmis olsun. Zati arkadaki eleman daha ilk kez biniyordu Yol bisikletine arkadan lastige degdirdi bi kac kere zor topladim ruzgarimda gidiyordu zati arayı acsamda cok sert ruzgar alan yer var orda geliyordu arkama buda bana acı tecrube oldu

• Beğen
Tepkiler: Sanberk E
Çok geçmiş olsun. Geçtiğimiz Pazar günü ben de 30-35 gibi bir hızla düştüm. Sağ bacağım aynen bu halde. Halen sızlıyor :)
Terramycin deri merhemi ile yaraları kurutuyorum. Hızlı iyileşme sağlıyor. Tavsiye ederim.

• Beğen
Melih geçmiş olsun. Allah daha beterinden korusun. İnşallah en yakın zamanda iyileşirsin.

• Beğen
kötü düşmüşsünüz, iyi olmanıza sevindim... en kısa zamanda geçmiş olur umarım

(kitli pedaldan bu yüzden korkuyorum... kazada ayak kurtulamayabiliyor o dert, hızlı gitmeye çalışırken, ayarlanmamış oluyo, ayak kurtuluyo o başka dert... :S )

• Beğen
Ben sırf bu yüzden SPD pedal taraftarı değilim. Geçmiş olsun. Allah daha beterinden korumuş.

• Beğen
çok çok sağolun 1 hafta ara verdim bisiklete spd leri mecburen takıyorum idmanlar,yarışlar vs.

Allah şifa versin, ucuz atlatmışsınız.

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
ÇOOK geçmiş olsun ALLAH bida kimselere yaşatmaz inş üzücü bir durum :( :(

allah beterinden saklasın.sonuçta bu bir spor be kardeşim. ne işin yarışlarda.neyse bir dahakinde tek hedefin türk hava yolları olsun. nede olsa bir uçma deneyimin olmuş...

• Beğen
Melih kardeşim. Çok geçmiş olsun. Tesellim, daha ciddi yaralanmaman. Gençsin, yaraların hemen kapanır.

• Beğen
Gecmis olsun Allah bir daha boyle bir kaza gostermesin

samsung galaxy s4 ten tapatalk ile gönderdi.

• Beğen
çok çok sağolun haftaya kadar geçer büyük ihtimal yaralar

Geri