Çok çok geçmiş olsun. Fotoğrafları görünce kendim düşmüş gibi oldum. Ben de 17 gün önce bir kaza atlattım. 4 dikiş ve biraz sıyrıkla ucuz atlattım sayılır. Tekrar geçmiş olsun.
Sırf bu yüzden amatör yarışlara girmiyorum.
Grup olarak sürmeyi bilmeyen bir sürü kişinin bir arada sürmeye çalıştığı etkinlikler.
Sezon açılış yarışları falan fiyasko oluyor.
Cok sagolun sizede gecmis olsun. Zati arkadaki eleman daha ilk kez biniyordu Yol bisikletine arkadan lastige degdirdi bi kac kere zor topladim ruzgarimda gidiyordu zati arayı acsamda cok sert ruzgar alan yer var orda geliyordu arkama buda bana acı tecrube oldu
Çok geçmiş olsun. Geçtiğimiz Pazar günü ben de 30-35 gibi bir hızla düştüm. Sağ bacağım aynen bu halde. Halen sızlıyor
Terramycin deri merhemi ile yaraları kurutuyorum. Hızlı iyileşme sağlıyor. Tavsiye ederim.
kötü düşmüşsünüz, iyi olmanıza sevindim... en kısa zamanda geçmiş olur umarım
(kitli pedaldan bu yüzden korkuyorum... kazada ayak kurtulamayabiliyor o dert, hızlı gitmeye çalışırken, ayarlanmamış oluyo, ayak kurtuluyo o başka dert... :S )
allah beterinden saklasın.sonuçta bu bir spor be kardeşim. ne işin yarışlarda.neyse bir dahakinde tek hedefin türk hava yolları olsun. nede olsa bir uçma deneyimin olmuş...