Scudo Sports

YARIŞMA: Neden Bisiklet? Toplam Ödül 3100 TL

Scudo
640*480 çözünürlüğü kabul ederler mi acep? Elimde sadece Lg L5 var da :)

Oooo bolca bisiklet videoları izleyeceğiz delta bisiklet sayesinde [emoji106][emoji57]

HTC Desire EYE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Selamun aleyküm. Bu sabah buraya hakaret, küfür ve herhangi bir saygısızlık içermeyen bir mesaj yazdım. Ama birisi tarafından hem mesajım silindi hem de üyeliğim iptal edildi. Ben de sesimi farklı bir şekilde duyurdum ve Ulaş Bey sağolsun hesabımın tekrar aktif hale getirilmesi için yardımcı oldu.

Şimdi merak ettiğim bir soru var.

İçeriğinde hakaret, küfür veya herhangi bir saygısızlık olmayan mesajımı hangi "delikanlı" yönetici hangi gerekçe ile sildi?
Açıklarsa memnun oluruz..

• Beğen
Tepkiler: kasimpasabisiklet
Benim mesajımı silip üyeliğimi iptal eden namuslu, şerefli yönetici arkadaş.
Kimsin nesin bilmiyoruz ama bi çık meydana da mesajımı hangi gerekçe ile sildiğini ve üyeliğimi neye dayanarak iptal ettiğini açıkla. Adam ol ve delikanlı gibi yaptığın işin arkasında dur.!!! Bir şey yaptıysan adam gibi yaptım demesini bil. Cevabını bekliyoruz..

Yazıklar olsun. Adamlığınız bu kadar işte.!! Delikanlılığınız bu kadar sizin.!!!

• Beğen
Tepkiler: kasimpasabisiklet
Güzel fikir ama deltabisiklette 600 liralık bisiklet var mı ki? :naslyany:

Bu tür yarışmalarda beğenme sayısını arkadaş çevresi belirliyor. Arkadaşlarından rica edip binlerce beğeni toplayanlar olacaktır.

benim kafama neden bisiklet degil de neden 3.100 lira sorusu takıldı :kötü:

@mhtozel

Çünkü bisikletlerin toplam tutarı 3100 TL tutuyor :)

• Beğen
Tepkiler: caşş06
Neden bisiklet? yarışması başladı videolar paylaşılıyor. Siz de halen katılabilirsiniz.. (link)

Guzel yarisma da begeni sayisina göre olmasi adil olmamis hocam :) Facede 60 arkadasim olmasa katilirdim kesin :D

Geri