Scudo Sports

Yarışlara katılcam Scott Speedster 50 işimi görür mü ?

spake1

Üye
Tepki
3
Bisiklet
Kron
başlıkta belirttigim gibi 2 milyar maximum bisiklet alıcam ve scott'da karar kıldım farklı görüşleri olan lütfen cevaplasın

Scudo
bu fiyat aralıgında başka önerebilecegin birşey var mı

motora ihtiyacım yok ayrıca başlıkta belirttigim gibi motorlamı katılıyım yarışa

@spake1
Bu şekilde yazarak düzgün cevap alma ihtimalin çok düşük..

dostum yaşım daha küçük yani profilimdekini üye olurken öylesine yazmıştım ama antremanlar yapıp ileride yarışlara katılmayı düşünüyorum.

Üyelik sözleşmesine göre yaşını olduğundan büyük göstermek, ciddi yaptırımlarla karşı karşıya gelmene sebep oluyor. Sanırım aceleden okumadın. Site yönetimi muhtemelen hakkında işlem başlatılması için IP adresini savcılığa gönderecektir. Yarışlara katılma işi tehlikeye girebilir, lisansın varsa iptal olabilir. Yoksa da kimlik bilgilerinden 2 yıl boyunca tüm amatör ve profesyonel yarışlardan men edilirsin.

ben ne soruyorum sen ne cevap veriyorsun konuyu başka yere taşıyosun ne olursa olsun yarışlara katılmak istiyorum yaşım kücük diyorum 2 yıldan bir sorun olmaz benim için lisans henüz cıkartmadım

spake1 donanım olarak madem o kadar veriyorsun tiagra altı alma derim. biraz daha bütçeyi aşabilirsen 105 olan modellere bak.

sıralama şöyle : 2300 < sora < tiagra < 105 < ultegra < dura-ace

2 bin lirayı zorlamıştım malesef daha iyisini alamam scott speedster 40 iyi gibi gözüküyor tiagra ve sora olarak

Ohoo, 105 setli bisiklet yerine araba alınır. Parayı sokakta mı buluyorsunuz. Böyle gereksiz şeylere harcanır mı!

Yarış falan heveslenme kardeşim. Git sen o paraya bi öküz al. Etinden, sütünden faydalanırsın. Ufak ufak para kazanırsın, dimi.

dostum caydırmaya çalışma beni ben hedefledigim yoldan devam edicem.
Gezme amaçlı bisiklet alsaydım bu kadar pahalı olmazdı tabi

@Gökhan Toros
Gökhan abi neden öyle diyorsun arkadaşa ? Yoksa ben mi bir şey kaçırdım :)

Yavaş katıl, saçın başın dağılmasın şampiyon. Yaş kaçtı?

Arkadaş hevesli çocuklar hevesini kırmayalım daha yapıcı olalım zaten bisiklet sporuna ilgi az elimizdeki ilgili gençleride kaçırmayalım...

• Beğen
Tepkiler: gökhangenel
Geri