Scudo Sports

Yarış, Yol ve MTB nedir?

eypcn.ytmz
hocam aradığınız tarz sanırım GRAVEL tarzı,hem uzun yol hem araziye gelir,forumda aratma yaparak GRAVEL bisikletleri inceleyin:harika:

Son düzenleme:
Scudo
Soruyu doğru yere yazıyorum bilmiyorum yanlış yere sorduysam kusuruma bakmayın. Soruma gelecek olursak mtb konforunda istediğinde topraklı kötü yolda parkta doğada kullanabileceğimiz hemde istesiğimizde atlayıp uzun kmler asfaltta yol yapabileceğimiz tarzda bir melez bisiklet varmı 🤔
Kısaca biraz mtb,biraz şehir bisikleti,birazda yol bisikletinden oluşan karma bir model varmıdır 🤔
Evet hibrit bisikletler diye aratın bulursunuz amartisör var bu bisikletlerde lastiklar mtb lastiğinden ince yol bisikleti lastiğinden kalın hem asfalta hem toprak yola uygun
eypcn.ytmz
hocam aradığınız tarz sanırım gravel tarzı,hem uzun yol hem araziye gelir,forumda aratma yaparak gravel bisikletleri inceleyin:harika:
Gravelde uyar drop barlı arıyorsa

Soruyu doğru yere yazıyorum bilmiyorum yanlış yere sorduysam kusuruma bakmayın. Soruma gelecek olursak mtb konforunda istediğinde topraklı kötü yolda parkta doğada kullanabileceğimiz hemde istesiğimizde atlayıp uzun kmler asfaltta yol yapabileceğimiz tarzda bir melez bisiklet varmı 🤔
Kısaca biraz mtb,biraz şehir bisikleti,birazda yol bisikletinden oluşan karma bir model varmıdır 🤔

(link) işinize yarayabilir.

@eypcn.ytmz

Gravel var;

gravel.jpg

Ya da benim yaptığım gibi MTB'ye gravel lastiği ve düz maşa takıp öyle kullanacaksınız. Her yola gidiyor.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Açıkcası bu tarz direksiyonlara bir türlü ısınamadım seviyormuyum sevmiyormuyum bilmiyorum denemediğim için bu şekil muallaktayım büyük ihtimalle. Mtb ye ince lastik ve kilitlenir maşa olayını,hibrit bisikletleri birde bu graveli araşatıracağım

Cyclecross türü bisiklet bakabilirsin.

Edit : Gravel de olur

Gravel bisiklet . Forumda başlığıda var. Gravel bisiklet sayfası tam size göre hocam. :harika:

Carraronun manifesto bisikleti güzeldi. 700x32 lastik ve fb gidon vardı. Set olarakta ful claris kullanılmıştı.

@eypcn.ytmz @eypcn.ytmz sizin alacağınız "hibrit" denen şehir bisikletidir. Bir üye söz etmiş. 28" jantlar, dağ bisikletinden ince yol bisikletinden kalın tekerler, düz dümen (gidon), rahat bir oturuş... sizin için uygundur sanırım. İmkanınız varsa deneyin kararı kendiniz verin.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: seko35.50
Açıkcası bu tarz direksiyonlara bir türlü ısınamadım seviyormuyum sevmiyormuyum bilmiyorum denemediğim için bu şekil muallaktayım büyük ihtimalle. Mtb ye ince lastik ve kilitlenir maşa olayını,hibrit bisikletleri birde bu graveli araşatıracağım
Bu gidon tipindeki tabularınızı yok edin derim. Bilek ağrısı, parmak uyuşması kesinlikle yaşamıyorum şahsen. Düz gidona göre, farklı tutuş biçimleri mevcut olduğundan, bileğiniz ağrıdığında pozisyonunu değiştirebiliyorsunuz. Bana çok daha konforlu geldi düz mtb, şehir gidonlarına göre.

• Beğen
Tepkiler: ag249
Manifestoyu dün bi denemek için sürdüm de , benim dağ bisikletinden sonra zalım geldi . Ben resmen eşeğe biniyormuşum. Manifestoyu da öneririm , güzel bisiklet.

Geri