Scudo Sports

Yarış gündemi

Scudo
Roglic sezonu iyi kapatıyor....
Milano-Torino klasiğinde gene patlayıcı gücüyle kazandı.
Üstelik yarışanlar sıkı rakipleriydi...

Yılın son anıtsal klasiği " İl Lombardia" 11:15 den itibaren Eurosport 1 de..

Özellikle son 35 k.m. si çok zevkli bir yarış oldu. Poğaça kaçtı ve arayı açtı.
Masnada yaklaşık 15 k.m. harika bir inişle O' nu yakaladı ve birlikte finişe girdiler. Poğaça sprintte ipi göğüsledi...
Yörenin evladı Masnada kazanamadı ama çok büyük takdir topladı..
Poğaça, Eddy Merckx' den yaklaşık 50 yıl sonra hem TDF hem de iki monument kazanan ikinci isim oldu...

Son düzenleme:
Poğaça, Eddy Merckx' den yaklaşık 50 yıl sonra hem TDF hem de iki anıtsal yarış kazanan ikinci isim oldu...

Aynı yıl içinde hem TDF hem iki monument kazanan dersek bu cümle daha doğru olur.

Yoksa Nibali de var. MSR, Il Lombardia ve TDF(Farklı yıllarda)

Aynı yıl içinde hem TDF hem iki monument kazanan dersek bu cümle daha doğru olur.

Yoksa Nibali de var. MSR, Il Lombardia ve TDF(Farklı yıllarda)
Bak bana bu forumda böyle gel. Kopta gelll. 😍 :koptum: :)

"Vak'a-Nüvis" olarak yeni bir ünvan veriyorum sana Süleyman kardeşim @hamlet2006 :harika: ...

• Hahaha
Tepkiler: necmeddin
"Vak'a-Nüvis" olarak yeni bir ünvan veriyorum sana Süleyman kardeşim @hamlet2006 :harika: ...
Bu bana değil, direkt @necmeddin ağabeye yakışır. Adam hepimizin foruma girer çıkarkenki bastığımız kart bilgilerine kadar almış, kaç km bisiklete bindiğimize, kime ne laf yetiştirdiğimize kadar kayıt altına almış :krktm: :ssrtcbya::D

Tüm sezon " bal yapamayan arı" durumunda gördüğümüz Demare, kendisini zorlayacak fazla kişinin katılmadığı Paris-Tour yarışını kazanarak tatile "sevindirik" olarak çıktı..

Pogaçar ve Roglic üzerine ilginç bir yazı...
(link)

2021 sezonunda takım performanslarını değerlendiren bir yazı..
(link)

Pogaçar :- Ben iyi bir çocuğum, kestrme yol kullanmam-...
(link)

Eurosportta şuan 2021 dünya pist bisikleti şampiyonası var ve maalesef eurosportun kendi web sitesi bu yarıştan bir satır bile ya yazmamış yada ben bulamadım hayret doğrusu!
Alıntı;
20–24 ekim tarihleri arasında (link)'nın (link) kentinde, (link) yarışının sona erdiği roubaix velodromu'nun hemen yanında bulunan (link)'nda yapılacak şampiyona. şampiyona normalde (link)'ın başkenti (link)'ta düzenlenecekti ancak (link); (link) covid-19 sağlık kısıtlamaları nedeniyle şampiyonayı, başkan (link)'un ifadesiyle (link)(link) türkmenistan'dan almış ve ağustos ayında da yeni ev sahibi olarak roubaix'i (link).

Bu arada erkeklerde Hollanda kadınlarda Almanya şampiyon oldu.

Eurosport'ta 2021 Kros(cyclocross) Bisiklet Avrupa Şampiyonası Erkekler etabı az sonra başlayacak.

Wout van Aert, sezonun ilk cyclocross yarışını kaza yapmasına rağmen rahat kazandı...
(link)

Geçmişten geleceğe QuickStep - Alpha Vinyl...Yol bisikletinin dominant takımını yakından tanımak isteyenlere...
(link)

Geri