Scudo Sports

Yarış gündemi

Scudo
  • Hahaha
  • Beğen
Tepkiler: Özcan ve makaram
Sevgili yarışsever arkadaşlar biliyorsunuz Tokyo 2020 olimpiyatlarında bu sabah 5te erkekler yol yarışı vardı,final bölümü harikaydı,Çarapaz birinci,Wanart ikinci,Pogaçar 3. oldu.Bizim pek muhterem Ahmet Örken ile Onur Balkan neden 112. kmde bırakmış orasını kaçırmışım bilgisi olan varmı,patladılarmı yoksa mekanik bir sorunmu yaşadılar? Bari kaçış grubuna girseymişler hiç olmazsa ülkemizin adını duyururlardı tv lerde
  1. licensed-image
#SıraSporcularZaman
Altın
licensed-image

(link)
AKqvkBpIyr-iLOK7Ig7-yQ_36x36.png

Ekvator
6:05:26
Gümüş
licensed-image

(link)
6SF7yEoB60bU5knw-M7R5Q_36x36.png

Belçika
6:06:33
Bronz
licensed-image

(link)
eoYnHnSwIqfFIeAoWwLEIg_36x36.png

Slovenya
4
licensed-image

(link)
8GEqzfLegwFFpe6X2BODTg_36x36.png

Hollanda
5
licensed-image

(link)
H23oIEP6qK-zNc3O8abnIA_36x36.png

Kanada

Son düzenleme:
Sevgili yarışsever arkadaşlar biliyorsunuz bu sabah 5te erkekler yol yarışı vardı,final bölümü harikaydı,Çarapaz birinci,Wanart ikinci,Pogaçar 3. oldu.Bizim pek muhterem Ahmet Örken ile Onur Balkan neden 112. kmde bırakmış orasını kaçırmışım bilgisi olan varmı,patladılarmı yoksa mekanik bir sorunmu yaşadılar? Bari kaçış grubuna girseymişler hiç olmazsa ülkemizin adını duyururlardı tv lerde

Kaza veyahut teknik bir sıkıntı yok bildiğim kadarıyla. Ön gruba tutunamadıkları için zaman limitine takılmışlar.

Kaza veyahut teknik bir sıkıntı yok bildiğim kadarıyla. Ön gruba tutunamadıkları için zaman limitine takılmışlar.
Öyleymiş şimdi inst dan okudum,yazık! Tamam dünyanın en iyileriyle aynı kulvarda kapışmak kolay değildir muhakkak ama tek işleri,amaçları yarışmak olan profesyonel sporcuların daha 121.kmde yarışı bırakmaları üzücü ve hayret verici! Federasyon-liyakat-torpil üçlemesi uluslararası alanlarda bile karşımıza çıkıyor,böylece fiyaskolar bomlara ellerinde patlıyor!

Öyleymiş şimdi inst dan okudum,yazık! Tamam dünyanın en iyileriyle aynı kulvarda kapışmak kolay değildir muhakkak ama tek işleri,amaçları yarışmak olan profesyonel sporcuların daha 121.kmde yarışı bırakmaları üzücü ve hayret verici! Federasyon-liyakat-torpil üçlemesi uluslararası alanlarda bile karşımıza çıkıyor,böylece fiyaskolar bomlara ellerinde patlıyor!
4 bin metrenin üzerinde tırmanış olan bir parkura federasyon hangi akılla 2 tane sprinter yolluyor anlaşılır gibi değil.. Sprinterlara göre bir parkur olsaydı zaten diğer ülkeler en iyi sprinterlarını yollarlardı.. Hal böyle iken 2 tane, parkura uyumsuz sporcu yollarsan tabiiki bitiremezler. 121 km iyi dayanmışlar bile..

4 bin metrenin üzerinde tırmanış olan bir parkura federasyon hangi akılla 2 tane sprinter yolluyor anlaşılır gibi değil.. Sprinterlara göre bir parkur olsaydı zaten diğer ülkeler en iyi sprinterlarını yollarlardı.. Hal böyle iken 2 tane, parkura uyumsuz sporcu yollarsan tabiiki bitiremezler. 121 km iyi dayanmışlar bile..
Aynen katılıyorum. Çok doğru. Ben yazacaktım, sen yazmışsın bile

• Beğen
Tepkiler: Semih Cavdar
Bisiklet sporunda derece veya madalyayı boş verdik,85 milyonluk ülkeden 12 dakikalık zaman limiti içinde gelen 2 tane adam çıkarabilseydik bari.
Ona da razıydık.

Bu sabah da Japonya'daki olimpiyat oyunlarında kadın bisiklet yarışı devam ediyor. Ben 75. km'de rast geldim, şuan 60. km'de devam ediyor. Küçük bir kaza oldu ama her hangi bir sıkıntıları yok devam ediyorlar.

• Beğen
Tepkiler: seko35.50
Fatih (Asla Durma) çok güzel açıklamış...

Ekvadorlu sürücü, 6:05.26'da sürede 234km uzunluğundaki yarışın bitmesine altı kilometre kala yarışdan ayrıldı. Diğerlerine fark attı. Belçikalı Wout van Aert gümüş, Slovenya'nın arka arkaya Fransa Bisiklet Turu galibi Tadej Pogačar da bronz madalya kazandı.
6 saat süren yarışmayı naklen TV'den izledim. Ne müthiş bir yarıştı. Adeta insan kendi yarışıyor gibi oluyor. Bir kaç kere 1100 metre yükseklikte dağlara çıkıyorlar, sonra iniyorlar. Adamlar saatte 30-40 km süratle dimdik yokuşlara çıkıyorlar. İnişlerde saatteki süratleri 65 km/saate çıkabiliyor.
En dayanıklısı Ekvador'lu (link) çıktı.
Türkiye'de bisiklet sporunu sevdirmek için böyle yarışları kesintisiz canlı yayınlamalı..ki, Gençler heyecanın farkına varsın.

Eurosport 2’de ve trtspor.com.tr de Olimpiyatlar MTB yarışı var. Parkur teknik ve kırıcı. 2 tur bitti 5 tur var. Van der Poel ilk tur düşüp geride kalmış...
son turda, bronz madalyaya giderken lastik patlatmak da...
cidden büyük hayal kırıklığı...

Yarın sabah 09:00’da ise kadınlar MTB yarışı var

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Van Der Poel der ki:"Ik was niet op de hoogte, die plank lag er tijdens de verkenning wel. Enkel meegekregen dat hij op het testevent was weggehaald" :)
Düştüğü atlayışta yarış başlayana kadar köprü varmış ve köprünün kaldırıldığından haberi yokmuş. O'nun haberi yok, takımın haberi yok! Takım olarak büyük rezalet. Madalyayı geçtim felaketle sonuçlanabilecek bir düşüşten kurtuldu.
E7NW0gfVEAcyGTl.jpeg

Geri