Scudo Sports

Yarış gündemi

Beni en çok etkileyen Caleb Ewan oldu, sprinter olmasına rağmen müthiş tırmandı Poggio'yu
Aynen o nasıl çıktı orayı bende anlamadım. Çıktığını görünce ewan sprinttede alır dedim artık. Keyifli bir yarış oldu.

Scudo
Alaphilipe kardeşimiz şimdiye kadar sosyal yardimla takılmış. Bu da enerjisini korudu demektir. Güzellikler geliyor

Bennet brader de gruba yetişti

Yarışın en son 13. km kala kısmını hatırlıyorum. Uyuyakalmişım. Bir uyandım ki Stuvyen kazanmış. 😀

Son düzenleme:
Şimdi eve gelince geri son 10km seyrettim müthiş bir finiş olmuş hakkaten,300km çevirip son kmlerde kurtlar sofrasından sağ salim çıkan jaspere helal olsun,otoritelerin favorileri kazanamadı ama stuyvende gizli favorilerdendi tıpkı ilk4e giren Sagan gibi.Covidden dolayı koca kışı çöpe attım diyen Sagan ilk4 te finiş sprintine girebildiyse ışık halen var demektir.

Arkadașlar yarıșçıların rolleri ve tırmanıșçı vesaire gibi türleri olan bir yazı vardı, bulamadım o yazıyı. O konunun bașlığını hatırlayan var mı aramızda?

Haftalık Tur'lardan Katalunya Turu bugün başladı. Sagan ve Froome da burada yarışıyor. İlk etabı Lotto-Soudal dan Anderas Kron kazandı.Froome un performansı mantar.Eski formuna belkide hiç kavuşamayacak. Bu arada Fransa'nın kuzeyinde yeni gelen kısıtlamalar sonrası Paris-roubaix nin koşulamayabileceği söyleniyor. En sevdiğim bahar klasiği idi.Bu konu hakkında Paris ajanımız sayın @Cemal Ç. Daha fazla bilgi sahibidir diye düşünüyorum. 😀

Haftalık Tur'lardan Katalunya Turu bugün başladı. Sagan ve Froome da burada yarışıyor. İlk etabı Lotto-Soudal dan Anderas Kron kazandı.Froome un performansı mantar.Eski formuna belkide hiç kavuşamayacak. Bu arada Fransa'nın kuzeyinde yeni gelen kısıtlamalar sonrası Paris-roubaix nin koşulamayabileceği söyleniyor. En sevdiğim bahar klasiği idi.Bu konu hakkında Paris ajanımız sayın @Cemal Ç. Daha fazla bilgi sahibidir diye düşünüyorum. 😀
Bende şimdi gördüm,kaçış gurubu sprinte kadar götürmüş sanırım yarışı.son kmde pelaton arkadan geliyordu öylede bitmiş.

@Tutmosis89 ne yazık ki benim mesai başladı. Hafta içi her gün sabah 03:00 akşam 19:00 git-gel Paris mekiği dokuyorum. Paris dahil olmak üzere kuzeybatı kısmı tamamen kırmızı boyalı.
10 km sonrası yasak ama oturduğum kasabadan birinin Strava'da 40 km kadar açıldığını gördüm. Kuralı, yasağı sordum ama cevap vermedi daha.

Heyt bee! Adamın De Gendt kazandı. 🎉😊

Catalunya turu'nun son etabı olan Barselona'da kaçışta iki kişi olarak gidiyorlardı. Tırmanışın en sert yerinde rakibi silkeledi ve zafere ulaştı.

Çok seviyorum bu çocuğu. 2012'de bisiklet izlemeye yeni başladığımda efsanevi Stelvio tırmanışını saf yokuşçulara fark atarak kazandığında çok etkilenmiştim. Enteresan da bir kişilik. Bisiklete üniversite yıllarında, yani çok geç başlıyor. Bisiklet yarışlarından anlamayan herkes gibi o da "Neden biri basıp gitmiyor?" tepkisi veriyor başlarda. 😆 Bu duyguyu da kariyeri boyunca koruyor. Kaçış deyince ilk akla gelen isimdir De Gendt.

Fransa turu kadrosuna alındığında "Düğünüm var, gelemem." diyor. 😂 Düşünsenize, dünya futbol şampiyonasına gidilecek, Messi diyor ki, düğünüm var gelemem. 🤣

Gönüllerimizdeki yeri çok ayrı. 😍

Gentwevelgem yarışınıda Wout van Aert aldı. Bu çocuk da makina.

Geri