Scudo Sports

Yarış gündemi

yani diyor ki, MvP Via Santa Carina'daki atağında 2m21 süreyle 458 watt yapmış, bunun 17 saniyesinde ortalama 1105w, anlık olarak da max 1362w değeri görmüş...

insanlık dışı...

Altına biri yorum yapmış ya, 10 sn. 400 watt yaptıktan sonra ben diye. Aynen katılıyorum :D
Ev9A34wWgAAszFq

Scudo
Kimse paylaşmamış bari ben paylaşayım,Tirreno Adriatico bugün başladı,etabı Wout van Aert aldı,adam tam gaz devam ediyor,ürettiği maksimum watt değerlerine dikkat lütfen :acpsnr: 666C6F74-DC2E-40F9-95BE-F16DC81F90D8.jpeg

Kimse paylaşmamış bari ben paylaşayım,Tirreno Adriatico bugün başladı,etabı Wout van Aert aldı,adam tam gaz devam ediyor,ürettiği maksimum watt değerlerine dikkat lütfen :acpsnr: 258286 dosyayı görüntüle
Daha da önemlisi, sprint ile biten etabı aldı adam, Caleb Evan, Gaviria gibi üst düzey sprinterlerin öninde, ki kendisi sprinter değil.

Bu hafta yarışa doyuyoruz. Hem paris- nice hem de tirrene-adriatik i takip ediyorum. Paris- Nice de Roglic şimdiden 35 saniye fark attı genel klasmanda. Manevi kardeşimiz Sam Bennett yeşil mayoda🙂 Tirrene de ise Sagan dan bir etap galibiyeti görmek güzel olurdu.

Bu hafta yarışa doyuyoruz. Hem paris- nice hem de tirrene-adriatik i takip ediyorum. Paris- Nice de Roglic şimdiden 35 saniye fark attı genel klasmanda. Manevi kardeşimiz Sam Bennett yeşil mayoda🙂 Tirrene de ise Sagan dan bir etap galibiyeti görmek güzel olurdu.

Sagan'ın ilk etap sonundaki sprint sırasında kafa ile yaptığı hareketi gördünüz mü? Hiç hazır gelmedi bana...
"Bunlar napıyo yahu" der gibi kafa salladı...
Covid atlattı ve henüz sezonun ilk yarışı. Bence kendisini zorlamayacak, form tutmaya çalışacak...

Roglic paris- nice de bir etap daha kazandı. Geçen sene beni Tour de France de küçük düşürmüştü 😀 Bugün kendisini affettirdi. Adam tam bir makine. İsviçreli umutlandı, çocuk alıyorum sandı etabı. Ama Roglic son 200 metrede rüzgar gibi geçti. Parisnice i kazandı diyebiliriz artık. Bu sene Tour için favorim yine Roglic. Birazdan Tirrene-adriatiko başlıyacak . Bekliyoruz.

Roglic paris- nice de bir etap daha kazandı. Geçen sene beni Tour de France de küçük düşürmüştü 😀 Bugün kendisini affettirdi. Adam tam bir makine. İsviçreli umutlandı, çocuk alıyorum sandı etabı. Ama Roglic son 200 metrede rüzgar gibi geçti. Parisnice i kazandı diyebiliriz artık. Bu sene Tour için favorim yine Roglic. Birazdan Tirrene-adriatiko başlıyacak . Bekliyoruz.
Şimdi baktım da bu turda aldığı 3.etap,farkı 41 sn çıkarmış herhalde bu saatten sonra turu vermez büyük bir aksilik olmazsa.

@seko35.50 Aynen abi sürpriz olmazsa alır. Tirrene-adriatiko da 4.etabı da Pogacar aldı. Burda da genel klasmanı Pogacar alır.

Sarper Günsal ve Berkem Ceylan'ın birlikte anlatmadığı yarışlar bende pek bir heyecan uyandırmıyor arkadaşlar sizde de durum böyle mi:) Sadece birisi olsa bile o kadar keyif vermiyor yani.

@SpirituaL keyif alamıyor olsaydınız anlardım da, heyecanı pek anlayamadım. ama evet, ikisi dışındaki spikerler aşırı çaylak gibiler. vurgulamalarını, ses tonlarını ve ses seviyelerini pek ayarlayamıyorlar. bir de en kısa yarış 1.5 saat sürünce, o kadar süre dinlemek zor oluyor.

Geçen yıl aynı mevzu olmuştu.
Yeni sunucuların yetişmesi gerekiyor.
Bazen aynı gün birden fazla yarış olabiliyor. Haliyle farklı sunucu/yorumcu olacaktır, alışırız..

Çocukken futbola çok meraklıydım. Onda da bazı anlatıcılar yüzeysel anlatırdı, sıkılırdım. Ara ara farklı şeylerden söz etse, farklı yorum katsalar izleyiciler (tabi ki tvden) sıkılmaz.
Tek kişi biraz yetenek meselesi ama iki anlatıcı olsa daha bir içten olur gibi. Dediğim "konuşma yeteneği" bende yoktur bu arada.😅

Pogacar mı, nasıl geldi o yahu?😦

Sarper Günsal ve Berkem Ceylan'ın birlikte anlatmadığı yarışlar bende pek bir heyecan uyandırmıyor arkadaşlar sizde de durum böyle mi:) Sadece birisi olsa bile o kadar keyif vermiyor yani.
Aynı fikirdeyim,gerek Sarper beyin gerekse Berkem beyin anlatım biçimi ve birbiriyle olan samimi sohbetleri,yarışları daha izlenesi kılıyor,haftanın belli günleri antrenman yaptıkları bisikletçi arkadaş grupları var,özel hayatlarındada bir arada olan kişiler bunlar,ama en önemliside ezber olmayan lokasyon bilgilerine sahipler,anlattıkları yarışların yapıldığı bölgelerin çoğunda pedal basmış ve yerinde test etmiş kişiler olunca özgüvenlerini hissedebiliyorsunuz.Teknik bilgilerine girmiyorum bile.

@Cemal Ç. Öyle değil, böyle değil. 2,5 dakikalık farkı onu saniyeye indirdi herif!
Şimdi baktım da bu turda aldığı 3.etap,farkı 41 sn çıkarmış herhalde bu saatten sonra turu vermez büyük bir aksilik olmazsa.
O büyük aksilik oluyor gibi 😆

Son düzenleme:
Diğer taraftada şampiyonluğa giden Rogliç kaza yapmış bir yerleri dağıtmış:ytrya:,heryeri kan içinde zor gibi:acpsnr:

Diğer taraftada şampiyonluğa giden Rogliç kaza yapmış bir yerleri dağıtmış:ytrya:,heryeri kan içinde zor gibi:acpsnr:
Ya toplam süresi 2 saat 16dakika olan yarışta iki kere nasıl düşüyorsun anlamadım. Bu Roglic hep son etaplarda veriyor yarışları. Ders çıkarmaz mı biraz insan.

Bugünkü iki etap da uzun süre unutulmayacak etaplar oldu. Özellikle Roglic'e çok üzüldüm. Yarışı kaybetti ama en azından bir hayran kazandı.

Merhaba arkadaşlar, yol bisikleti yarışlarını izlemeyi çok seviyorum, cycling fan sayfasında önceki yıllarda yarışları ücretiz izleyebileceğimiz linkler yayınlanırdı ama artık yayın hakları çok iyi takip ediliyor korsan yayın yok :D Siz yarışlarını nasıl izliyorsunuz ?

Geri