Scudo Sports

Yarış gündemi

Scudo
Senenin ilk bahar klasiğini Omloop Quickstepten Ballerini aldı,yarışın neredeyse son 10kmsine pelatonun bu kadar kalabalık gelmesi çok acayipti,bir ara Alaphilip erken kopartacak gibi oldu çok istedi ama son yokuşta pili bitince pelaton onuda yuttu,çok kalabalık bir finişti,kazalarıyla pave yokuşlarıyla güzel bir yarış oldu yarınki Kuurne yarışı bakalım nasıl geçecek. (link)
Uzun sürüşlerin sonunda iyi sprint attığı için Kristoff alır diye düşünüyordum ama son 1,4 km kala arkadan birisinin çarpması sonucu arka tekeri kırılmış, dolayısıyla finali göremedi. :)

Son 18 km de Julian Alaphilippe sürprizini bekliyorum heyecanla. Ne zaman atağa kalkacak?
20210306_161006.jpg

Van der Poel dan sürpriz atak geldi.

Simdi Alapfhilippe ile beraber kaldılar önde
Üstad @hamlet2006 sizi tekrar görebilecek miyiz? Yoksa Korona etkisini bisiklette de mi hissedeceğim...

Son düzenleme:
Cancellara sektöründe Alaphilippe hem Van der Poel, hem de Van Aert'i fena dökmüştü ama oradan toparlayıp yarışı söke söke aldı çocuk.

Egan Bernal'e de ayrıca helal olsun. Geçen sene Fransa Turunu acılar içinde bırakmış gibi hiç değildi.

Mvp insan mıyız?
Değiliz. Tam bir hayvan! Kim durduracak bu çocuğu? Bir de müşkülpesent piç, TDF'a burun kıvırmalar falan. Önümüzdeki on yıl işimiz var bununla. 😆

Paris - Nice son 10 km...
Sprint finişini izleyin bari :harika:...

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Sam Bennett tam gaz bile açmadı. Diğerleri droplardan tutup abanmalarına rağmen Sam elciklerden tutuyordu. Çok rahat kazandı.

Sam Bennett tam gaz bile açmadı. Diğerleri droplardan tutup abanmalarına rağmen Sam elciklerden tutuyordu. Çok rahat kazandı.
Hakkaten çok güçlü,hiç zorlamadı ki quick step domestikleri Bora takımı kadar iyi çalışmadı.

Bennett sezona böyle girdiyse tahmin ediyorum ki 1-1.5 aya yorgunluk sonucu formu düşer ve sonra TdF'a doğru tekrar zirve kovalar gibi. maksimum hızı çok ayrı bir noktadaydı. ya da diğerlerinin mi hızı düşüktü acaba diye düşündüm. bu sezon sprint royaller çekişmeli olcak gibi. formda bir Ewan - Bennett kapışmasını dört gözle bekliyorum.

Geri