Umut Tuna1
Daimi Üye
- Tepki
- 565
- İsim
- Umut
- Başlangıç
- 2019—20
- Bisiklet
- Mosso
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Uzun sürüşlerin sonunda iyi sprint attığı için Kristoff alır diye düşünüyordum ama son 1,4 km kala arkadan birisinin çarpması sonucu arka tekeri kırılmış, dolayısıyla finali göremedi.Senenin ilk bahar klasiğini Omloop Quickstepten Ballerini aldı,yarışın neredeyse son 10kmsine pelatonun bu kadar kalabalık gelmesi çok acayipti,bir ara Alaphilip erken kopartacak gibi oldu çok istedi ama son yokuşta pili bitince pelaton onuda yuttu,çok kalabalık bir finişti,kazalarıyla pave yokuşlarıyla güzel bir yarış oldu yarınki Kuurne yarışı bakalım nasıl geçecek. (link)
Ben sessizce gidiyorlar sanıyordum. Meğer baya bağırış çağırış oluyormuş. 😳Sprint hazırlığı. 65-70 km.lerle yer kapma savaşı..
Ekranların başındayız efenim😎. @seko35.50İşimizin başındayız efenim,bu arada favorim van art257999 dosyayı görüntüleEkranların başındayız efenim😎. @seko35.50

240 km nin sonunda yokuşta(hafif bile olsa) nasıl bir patlayıcılık. Van der Poel güzel kazandi.
258022 dosyayı görüntüle

Değiliz. Tam bir hayvan! Kim durduracak bu çocuğu? Bir de müşkülpesent piç, TDF'a burun kıvırmalar falan. Önümüzdeki on yıl işimiz var bununla. 😆Mvp insan mıyız?
Hakkaten çok güçlü,hiç zorlamadı ki quick step domestikleri Bora takımı kadar iyi çalışmadı.Sam Bennett tam gaz bile açmadı. Diğerleri droplardan tutup abanmalarına rağmen Sam elciklerden tutuyordu. Çok rahat kazandı.