Scudo Sports

Yarış gündemi

Burgos Turunda seyirciler hep maskeliydi. Bugünkü Strade Bianche'de bazı sektörlerde seyircilerin yarıdan fazlası maskesiz. İtalyanlar akıllanmamış gibi.
Evet onu ben de farkettim. Ispanya da vatandaşlar takarken Italyanlar takmıyordu. Ben de italyanım galiba maske takmayı tercih etmiyorum.

Scudo
Milano - San Remo klasiği, özlenen trio nun sunumuyla Eurosport 1 de canlı.....

Trentin çok naif bir kaza sonrası yarışı terketti...
Wout van Aert foto finish ile kazandı...
Ama Julian Alaphilippe'i de alkışlamak gerek...

Alaphilippe Çok güzel bi atak yaptı, Wout van Aert karşılık verdi. Bi ara Alaphilippe kısa bir süreliğine farkı açtı ama inişte küçük bir hata yapınca van Aert hemen yakaladı.

Çok güzel bir ikili sprint sonunda van Aert kazanan oldu...

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: sccetin
Van avermaet çok klas ama hep 2. Oluyor umarım seneye 1-2 güzel yarış alır romain bardet te sunweb e geçmiş

• Beğen
Tepkiler: sccetin
Lombardia daha heyecanlı olur diye düşünüyorum gerçi dauphibede jumbo ineos u eziyor şu abda yıllardır görülmeyen bir durum

• Beğen
Tepkiler: Ahmet TOPAL
Lombardia daha heyecanlı olur diye düşünüyorum gerçi dauphibede jumbo ineos u eziyor şu abda yıllardır görülmeyen bir durum
Egan Bernal yarıştan sırtında oluşan ağrılar nedeni ile çekilmiş. Ayak uydurmadılar Jumbonun temposuna. Şayet bu şekilde devam ederseler TDF'yi domine ederler. Ancak yorumcular Roglic'in performans olarak peak noktasına erken ulaştığını 3 haftalık TDF'de düşüş yaşayabileceğini söylüyorlar, bakalım neler olacak. :)

Egan Bernal yarıştan sırtında oluşan ağrılar nedeni ile çekilmiş. Ayak uydurmadılar Jumbonun temposuna. Şayet bu şekilde devam ederseler TDF'yi domine ederler. Ancak yorumcular Roglic'in performans olarak peak noktasına erken ulaştığını 3 haftalık TDF'de düşüş yaşayabileceğini söylüyorlar, bakalım neler olacak. :)
Ben de Bernal'in kaçtığını düşünüyorum. Burdan sonra dönmez, bari kendimi yormayıp gücümü TDF'ye saklayayım diye düşündü heralde. Roglic çok güçlü. Ben TDF'yi de alacağını düşünüyorum. Bu düşüncemde etkili olan neden bu sene bianchi almam ve bundan dolayı artik Jumbo-Visma'yi tutuyor olmamdır.😃

Son düzenleme:
Remco iniş yaparken kaza yaptı.. Bayağı yüksekten düşmüş aşağı :S Hastahaneye kaldırdılar. Henüz tam kesin bir bilgi yok durumu hakkında.

Maximilian schachmann da kaza yaptı...
Teyzenin biri arabayla yarış parkuruna girdi ve hiç sağına soluna bakmadan maximilian schachmann'ın tam önünde sola döndü... schachmann da arabaya girdi arkadan... Kalkıp devam etti ama omuzunu tutuyor..

Remco'nun da bilinci yerinde diyorlar ama güncel haber gelmedi.
Virajı alamamış, köprü girişinde beton bloğa çarpıp 6-7 aşağıya düştü köprüden. Güvenlik amaçlı boyunluk takarak çıkardılar ve ambulansa bindirdiler...
umarım ciddi birşeyi yoktur...

Remco iniş yaparken kaza yaptı.. Bayağı yüksekten düşmüş aşağı :S Hastahaneye kaldırdılar. Henüz tam kesin bir bilgi yok durumu hakkında.
Remconun pelvisi kırılmış ve akciğer tarafında kontüzyon oluşmuş. Durumu hakkında daha detaylı bilgi ve iyileşme süreci pazar günü açıklanacakmış :(

@Noldor Sarpel Bey yayında Schachmann için numara yapıyor, sanki çarpmasa birinci olacaktı vs diye bayağı bir eleştirdi ama Köprücük kemiği kırılmış.
Kırılmasa bile çarpma şekli çok kötüydü.
Yani öyle bir yorumu nasıl yaptı hala şaşırıyorum!

Malesef Remco yaptığı kazadan sonra sezonu kapatmış, Giro'da neler yapabileceğini başka bir Giro'da göreceğiz artık.

Geri