Scudo Sports

Yarış gündemi

Frommeyin tek başına liderliğine garanti veremeyiz diyor Brailsford.(4-5 ay önce dediğini yapamadı sezon ortası takım değişimi) İneos ta bu bütçe varken TDF pek tad vermez(ki vermiyorda 2019 hariç) 2021 de gerçek frommeyi göreceğiz takım desteksiz 36 yaşında ne yapacak. Bu sene TDF Jumbo-Visma ve İneos arasında geçecek gibi Trek Giro ya asılıyor kadrolara bakınca..

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
Scudo
Israel start-up nation sporcusu Omer Goldstein korona testi pozitif çıkmış. Itamar Einhorn en son direk temasta bulunan kişi olduğu için bugün yarıştan geri çekilmiş, dolayısıyla Israel start-up nation 6 yarışçı ile başlangıç alacakmış.

Ti ar ti...:kötü:
Acaba "ahraz" modunda mı izlesek ?

Trt spor 2 de 15.55 den itibaren yayın gözüküyor ama eurosport da yayın gözükmüyor

Ciddi bir kaza oldu.
Kaza anı tam olarak görünmedi ama 2 bisikletçi yerden kalkamadı.
Sağlık ekipleri müdahale ediyor. Ambulans da geldi.
Umarım ciddi bir şey yoktur.

Burgos Turu ilk etapta kaza geçiren Jumbo-Visma sporcusu Gijs Leemreize'nın parmak ucunda kopma olduğu haberi geldi. Plastik cerrahi ameliyatı geçirmiş. Ameliyatın iyi geçtiği, parmağını eskisi gibi kullanabileceği haberi geldi.

Geçmiş olsun kendisine.

Bugünkü canlı yayın dahil inanılmaz faydalı bilgiler veriyor prof.dr.İrfan Türetgen,sıkı bir bisikletçi ve sporcu kişilik,özellikle bisiklet sürüp nasıl beslenmek gerektiğini,öncesi ve sonrası alınacak takviye ve besinlerle ilgili videoları oldukça faydalı.Bu konuda daha çok bilgi sahibi olmak isteyen arkadaşlara şiddetle izlemesini öneririm.

Bugünkü etabı kazanan adama helal olsun. Takımı tren kurmadı, diğer takımların trenleri ile son virajı dönüp spirinti patlattı birinci oldu.

Bugünkü etabı kazanan adama helal olsun. Takımı tren kurmadı, diğer takımların trenleri ile son virajı dönüp spirinti patlattı birinci oldu.
Sebastian Molano, Cristian Muñoz ve Camilo Ardila korona virüsü pozitif çıkan birisi ile temasta bulundukları için evlerine yollandılar, dolayısıyla tren yapacak adamda yok sayılır. Fernando Gaviria iyi bir sprinter. Şuan hatta formunu yeni tutmaya başlıyor, korona virüsüne yakalanmıştı ve uzun süre antrenmada yapmadı. Bu nedenle UAE takımı Toura götürmeyecek, yerine Alexander Kristoff'u götürecekler.

İrfan Türetgen niye snooker anlatır gibi bir tonda anlatıyor? İstemiyorsanız çıkmayın arkadaşım, zorla mı götürüldünüz sanki? Aşırı sinirimi bozdu, ne dediğini anlamak için kulak kabartmaktan yoruldum bugün.

Bugünkü etapta ineos ve bora takımının bir ara yaptığı makara sistemin uygulanışına hayran kaldım,ders niteliğindeydi inanılmaz bir enerji tasarrufu sağlıyor ve pelatonu resmen dağıttılar.Ama genç gladyatör Remco ya engel olamadılar,bu çocuk fena geliyor bisiklet yarış dünyasına.

Ben de duymakta zorlandım özellikle motor kamerasına geçildiği zaman. Her insanın ses tonu aynı değil, bazı sesler daha kolay duyuluyor. Burada TRT'nin ses ekibinin ayarlama yapması gerekli sadece.

Strade bianche'yi yayınlayacak kanal var mı?

Strade Bianche saat 17.50'den itibaren Eurosport2'de. Şu anda da eski yıllarda koşulanlardan birisi yayınlanıyor. Son 10km.

Eurosport Player an itibariyle çöktü mü bana mı öyle geliyor?

Burgos Turunda seyirciler hep maskeliydi. Bugünkü Strade Bianche'de bazı sektörlerde seyircilerin yarıdan fazlası maskesiz. İtalyanlar akıllanmamış gibi.

Geri