Scudo Sports

Yarış gündemi

Scudo
geçen sene izlerken bu kadar heyecanlanmamıştım, iki haftadır eurosportun yayın akışında bu yarışı vermelerini bekliyordum
geçen hafta bugün 2018 in tekrarını verirlerken hevesim kırılmıştı ama şimdi demeyin keyfime arkadaşlar :)
arkadaşlar eurosport aboneliği olan var mı burada? bu amstel gold yarışını türkçe anlatımla kaydı var mı orada ?

O değil de LouLou üzerinden Fuglsang'a acırken bir anda LouLou acınası hale geldi. "Sağdan ne geçiyo lan öyle" 🤣🤣

Yol Bisikleti Avrupa Şampiyonası’na erteleme :( (link)

• Üzgün
Tepkiler: necmeddin
@seko35.50 hayırlısı olsun , covid 19 gerçek verilerine bakınca en büyük darbeyi Avrupa yedi. Yaşlı nüfusunda veri artışlarına etkisi çok.

Ha çinde, rusyada, iranda,hindistanda ne oldu ne bitti Allah gayıra hiç gerçekçi değiller.

• Beğen
Tepkiler: seko35.50
Merhaba.

Amatörden profesyonele kadar MTB ve yol bisikleti yarışlarının tarihlerini takip edebilceğim bi sayfa var mı ?

Froomey İneos'tan ayrılıyor mu?
(link)

226935 dosyayı görüntüle
Söylentiler var ve bunun başında sebep olarak daha düşük maaş teklif edilmesi ve Bernalın verdiği bir reportajda kimse için Tour kazanma şansını harcamayacağı (kısmen Froome yada Thomas'a kazanması için yardım etmeyeceğini) söylemesi ve bu açıklamalara takım yönetiminin herhangi bir müdehalede bulunmaması gösteriliyor. Ayrıca Froom'un başarılarında büyük rol oynayan takım direktörü ve yakın arkadaşı Nicolas Portal'ın kalp krizi sonucu vefat etmesi sonucunda takım içinde büyük bir desteği kaybetmeside gösteriliyor.

Şayet ayrılırsa Israel Start-Up Nation, Bahrain McLaren, NTT ve Movistar alternatif olarak gösteriliyor. Bunların yanında yeni kurulacak bir ingiliz takımındanda bahsediliyor. Son günlerde UAE Team Emirateste ilgilenmeye başlamış.

Gazzetta dello Sports kaynakları ise Froome'un sezon sonunda ayrılma olasılığının şuan için düşük kanıtlarda olduğunu yazmış.

@Bigpatron
Froomeye neler neler demiştim, demiştik.Niyeyse şimdi de adamın hakkını yiyeceklermiş gibi geliyor.
Egan Bernal çok iyi yokuşçu olabilir ama asla bir Froomey olamaz.Froomeyin çok iyi zamana karşısı var , Bernali düz etaplı zamana karşının 30-40 km olduğu bir Tur'da çiğ çiğ yerler.

@Bigpatron
Froomeye neler neler demiştim, demiştik.Niyeyse şimdi de adamın hakkını yiyeceklermiş gibi geliyor.
Egan Bernal çok iyi yokuşçu olabilir ama asla bir Froomey olamaz.Froomeyin çok iyi zamana karşısı var , Bernali düz etaplı zamana karşının 30-40 km olduğu bir Tur'da çiğ çiğ yerler.
Evet haklısın. Birisi yada birileri Bernalın kafasını çok karıştırmış, oda daha çok genç olduğunu ve önünde France turunu kazanmak için birçok şans olduğunu ve bu şansları başkaları için feda etmeyeceğini söylüyor. Geçen sene hakkı ile kazandı ancak bu birincilik sanırım Bernala yaşından dolayı ağır geldi aklı bulutlarda dolaşıyor gibime geliyor.

Bence klasik kulis haberi.Froomey zamanı geçti,gerçekten bu sporda son 10 yılda onun kadar pozitif ayrıştıralan olmadı[belki contador] yani bu takım yapısı ile Gt izlemek sıkıcı.son 3 km kadar 2 süper domestikle sür 2-3 de dümenden atak.keşke bıraksa ineos u da görsek gerçek froomeyi.ama EGO’su ve kazanma hırsı çok büyük brailsford gibi bir mafya babası varken bu ekip zor dağılır
Bernal Van der poel evenopoel bu sporun geleceği çünkü heyecan vericiler
Saygılar..☺

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
45 gün kaldı,az daha dayanın..
1 ağustosta İtalya'da Strade Bianche yarışı ile yol bisikleti 2020 sezonu açılacak..Nasıl olacak,bu süreç devam ederken nasıl yarışacaklar,seyirciler filan nasıl seyredecekler,bilmiyorum..
Yarışa katılımda iyi değil..Bazı takımlar hiç sporcu yollamamış..Mesela,geçen sene bu yarışı ilk 3'te bitiren sporcular yok..
Mathieu van der Poel ya da Peter Sagan gibi isimler yarışacak ama..Kaçırılmayacak bir yarış..
Yarışa katılacaklar;
(link)
Geçen seneki o müthiş yarış,müthiş final:ssrtcbya:

Sene sonu ayrılıyormuş. Bu sene tdf de ineosta yarışacak.

Chris Froome @makaram'ın da bahsettiği gibi sene sonunda ayrılıyor. Hatta ilginçtir ki, bugünkü açıklamasında "Sezon sonu kontrat yenilemeyeceğiz ama şu an tek odağım Team INEOS ile 5. Fransa Turu şampiyonluğumu yaşamak." demiş. Froome, Bernal'e ya da Thomas'a yardımcı olmayacak gibi. Hatta belki de kadroya alınmadı ama takımına baskı uygulamak adına böyle bir açıklama yaptı diye düşünüyorum.

Senelerdir üç başlı Movistar görüyorduk, bu sene de üç başlı INEOS göreceğiz demek ki. Artık TdF'ın Sky/INEOS hegomonyasından çıkması için verimli bir yıl olur umarım.

Ben Froome u severim ama o da bir zamanlar Wiggins in teğmeniydi, sonra kaptan oldu. Şimdi de onun teğmenleri kaptanlık peşindeler tabii. Devran dönüyor ;):harika:.

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
Geri