Scudo Sports

Yarış gündemi

Ünlü aksesuar ve bisiklet üreticisi ''3T'' nin İtalya Bergamo'daki deposuna duvarı delerek giren hırsızlar, 20 üst düzey bisikleti çalmış ve kaçmış.
wy7gM16d.jpg

Scudo
@vetohan
Sky yılda takıma oratalama 35-40 milyon euro sponsor desteği sağlıyordu mali olarak. Bakalım Dave Brailsford böyle yağlı bir sponsor daha bulabilecek mı? :)

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
Takımın adı da değişir o zaman sanırım.

Cemal Ç.

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
Lotto-Jumboda yeni sponsor buldu. Lotto sponsorluktan çekildi yerine Norveçli Bilgi teknolojisi ile uğraşan bir firma 5 yıllık sponsoru oldu.. Yeni sezonda Jumbo-Visma olacak takımın ismi :)

Üç başlı ejderha,görev dağılımını yapmış:cool:

Liderler ve gidecekleri turlar

Nairo Quintana: Tour, Vuelta
Alejandro Valverde: Giro, Vuelta
Mikel Landa: Giro, Tour

DutGBJhWoAYF88A.jpg large.jpg

Valverde gibi süper sınıf bir puncheur için Giro ve Vuelta seçimi çok doğru olmuş.:harika: Özellikle de Giro'daki punchy etaplar tam da reyize göre:krnz:

Nairo takip edebildiğim kadarıyla tırmanış etaplarında erkenden fişi çekiyor

@Cem H2O Sen geldin ya,yeter.Hoşgeldin

Bi hort çekelim konuya? 3 gün kaldı world tour’un başlamasına ses seda yok kimsede. Eurosportun yayın akışına baktım ama göremedim, yayınlanmıycak mı acaba yarış?

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
@Cem H2O

Jantlarda vazgecememis ama karbondan. ?
Roval clx 64, Dura Ace di2 ve Allez Sprint kadro. Bu bizim bindigimiz aluminyumlardan degil. :D

Neyse Viviani mi Ewan mi? Sagan akli baska yerlerde gibi. ?

@vetohan
Bence vivianni sezon başından kendini hırpalayacak bir tipe benziyor çünkü duygularına hakim olamaz ne antrenmanlarda ne yarışlarda. Sezon sonuna doğru da zayıflar diye düşünüyorum:kötü: dolayısıyla bütün gücünü verecek. Tabi quickstep dekonikçiler de ellerinden geleni yapacak

Yarınki sezon peşrevi niteliğindeki klasik yarışla Tour Down Under başlıyor. Maalesef takip edemiycem ama etap profili ve rota şöyle:

185390

Artık sezonu sabırsızlıkla bekliyorum ne kış sporları nede snooker bisikletin yerini dolduramıyor:hihi:

Richie Porte kendini iyi bilemiş

Karpuz kasklı dede pro takımlarla pedallıyor:)

Son olarak 2019 da takımların bisiklet marka ve modelleri

Tuars07
saganın bakış ne ya amcanın velespite:ssrtcbya:

Geri