Scudo Sports

Yarış gündemi

Elia Viviani mi Mario Cippollini mi?
Yanındaki 83 kg lık Ryan Mullen değil mi?İşin ilginci hâlâ yaşıyor Zoncolan ve Sappada'dan sonra.:D
Gerçek İtalyan karizma sprinter Cippollini olsa gerek.Hürmetler Aslan Kral
DdqOBHvVAAEJqHi.jpg

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Dinlenme günü röportajları
Simon Yates:''Yarınki(Roveroto) ile Batı Kudüs karşılaştırıldığında tamamen farklı bir zamana karşı olacak ve ilk rakip TOM.Yarışmayı seviyorum,bunun için buradayım.Yarın zamana ihtiyacım var,bu yüzden agresifim.''
DduxR96VQAAc7ep.jpg

Tom Dumoulin:''Eğer kuyruk rüzgarı olursa Simon'un pembe mayoyu kaybedeceğinden şüpheliyim.Eğer rüzgar değişirse fark büyüyecektir.''
''Bir sonraki etap,Prato Nevoso mu bana daha uygun bir etap''
DdvNhxeVAAAsqEq.jpg

Scudo
@Cem cm
Çok üzüldüm ,inşallah kurtulur.:(
Roveroto zamana karşısını Rohan Dennis kazandı.

Part-GTY-533122640-1-1-0.jpg

Simon Yates istediğini aldı diyebiliriz.Dumoulin'den sadece 1 dakika 15 saniye kaybetti.Arkadan esen rüzgar sayesinde Yates ,beklenenden daha az fark yemiş oldu.

@hamlet2006 en az 2 dakika fark bekleniyordu şansına bugün rüzgar durumu işine yaradı normalde bu tarz etaplarda zayıf tırmanıcılar zamana karşıda iyi iş çıkaramıyorlar.Artık birincilik yarışının 2 kişi arasında geçeceği belli oldu.Chris Froome yine zamana karşıda gösterdiği iyi performansta podyum potasına girdi ama işi yinede çok zor bence , pinot zamana karşıda tam bir hayal kırıklığı yarattı bu kadar kötü zaman beklemiyordum ondan.

Dumulen yorulmuş tabi Rohan Dennis onun kadar zorlamadı kendini ve zamana karşıyı kazandı. Yatesin başına bişey gelmezse artık Giroyu kazanır.

@Ertan M. Fabio Aru neydi öyle?:eek::krktm:Takım arkadaşı Ulissi'nin iyi zaman yapması da kafaları karıştırıyor.
Pinot için zamana karşısını geliştirdi deniyordu gerçekten hayal kırıklığı.Aslında vücut büyüklüğü ve ağırlık olarak Yates,Pozzovivo gibi saf tırmanışçılardan daha avantajlı neden böyle oldu ilginç.
Bir terslik olmazsa pembe mayo Yates'e gidecek gibi gözüyor.Froome 'un da denkleme girdiğini düşünürsek podyum mücadelesi ilginç olacak.Yates olmasaymış birincilikte açık olacakmış.Bence Giro çok keyifli geçiyor.

Bazıları 3. Hafta Yatesin patlayacağını söylüyor ama bence böyle gider

@Cem cm
Ben de öyle düşünüyordum ;yüksek irtifalı sert dağlık etaplar uymaz diye düşünüyordum .Ama bütün etaplara çok iyi adapte oldu.
Froome'a bile 2-3 etabın uymayacağı söyleniyordu onlarda da zaten patladı.

• Beğen
Tepkiler: MehmetAliB.
@Cem cm Bi papağana üzüleceğim hiç aklıma gelmezdi:(
@hamlet2006 bugün kendi içinde sürprizler gösterdi, en büyük sürpriz de bence Aru'nun zaman karşısıydı, bi ara yuh dedim yani

Ekran Görüntüsü (22).png
E artık bundan sonra
Bayanlar ve baylar, Karşınızda 2108 Giro Şampiyonu takım Scott ve Simon Yates
bu adam henüz 25 yaşında:harika:
giro-2018-stage-11-20.jpg

Dostlar sağolun varolun bu arada. 2. ameliyattan çıkıp gelmiştim eve, yatağa yapışık vakit nasıl geçer diye kara kara düşünürken ışık oldunuz, teşekkür ederim:eek:ops:

@MehmetAliB. Geçmiş olsun .En kısa sürede daha iyi olacaksın Allah'ın izniyle.

• Beğen
Tepkiler: MehmetAliB.
158648 dosyayı görüntüle

Genel klasman,7 'inci froome
1 'inci yates nerden nereye eyyyyyyy froome
Bu işler böyle,
Dün şampiyon bu gün ilk onda,
Tabi fıs fista fazla doz olur ise sonu iyi olmayacaktı
Nitekim yakalandı froome,esasında astımlıliları yarıştırmak ne kadar doğru,
Birde komplo teorisi kurayim,sahte bir sağlık belgesi çıkartırlar birilerini astımlı yaparlar sonra efendim dozu artırılarak yarışçılarını, kürsüye çıkartıp paraları cukka yaparlar,her şey beklenecek ,her türlü rezalet ,milyon yuro adamın aklını öylede bir alirki,

Büyük zamana karşı üstadı Tony Martin'in Fabio Aru'nun zamana karşı performansına verdiği tepki.:D

Not:Fabio Aru çok kötü zamana karşısı ile bilinir.:eek:Örneğin Alex Dowsett gibi bir rouleuru geçmesi düşünülemez.

@hamlet2006 fabio aruyu ilk 5 te görünce baya şaşırdım yarışın son kısmına yetişebildim o yüzden performansıbı göremedim.Bu çocuk bence çok yetenekli tur kazanacak potansiyeli var ama işler istediği gibi gitmesi giroda en kötü bir etap galibiyeti kovalayacaktır.Bundan sonra Fransa turuna yönelmesi gerekir birde bana göre yanlış takıma gitti uae takımını nedense pek sevemedim.Bu takımda tur kazanması pek olası gibi değil.

@Ertan M.
Fransa'ya takım lideri olarak Daniel Martin'i götüreceklermiş.Aslında Giro'da şartlar Aru'ya uygundu.Hem zamana karşı diğer senelere göre azdı hem de sert dağlık etap çoktu.

@Ertan M.
UAE, Simon Yates ve Richie Porte ile ilgileniyormuş.İkisini birden almak istiyorlarmış.Domestikleri de yığarlar takıma.Böyle olursa Aru'nun işi zor.Bu gidişle Movisatar'a dönecekler.:)Dediğin gibi yetenekli,içgüdüleriyle savaşıyor.Ama bir şeyleri 1,5 - 2 senedir yanlış yapıyor galiba.
UAE bana da sempatik gelmiyor.Bahrain Merida o kadar itici gelmiyor nedense.

@hamlet2006
Aru'nun bu performansı neden ''inanılmaz'' görülüyor?
Takım arabası arkasında mı gitti,doping mi yaptı,nedir yani?:)

Fabio Aru TT'den ceza almış. Sanırım motosikletin arkasından uzun süre gittin diye ceza verdiler. Şimdi mi aklınıza geldi İtalyan biraderler!... Bence bugün @hamlet2006 bizim bahsettiğimiz gibi tepkiler olmasaydı bu cezayı bile almayacaktı. İtalyan İşi;) hesabı. Aru'nun bugüne kadar hiç bir zaman zamana karşısı iyi olmadı. Dün tırmanışta dökülen 10 dakika fark yiyen Aru'nun bir günde zamana karşısı iyileşmiş, artık uçuyor mübarek:tskler: Değil bir günde, bir yılda da öyle iyileşecek bir şey değildir bu TT yeteneği. Yetenek diyorum çünkü bu ayrı bir alandır. Sadece güç değil ciğer de ister. Ayrı, kendine mahsus çalışma ister. Sprinter çalışmasına benzemez. Tırmanma yeteneğine zaten terstir. TT kralı Cancellara'yı düşünün, zamana karşı rekortmeni Alex Dowset'i, bu işin üstatlarından Tony Martin'i, hiç bir zaman tırmanışlarda iyi olmadılar.
Chris Fruum gibi bir yılda, Fabio Aru gibi bir günde zamana karşısı uçan adama bizim burda kısaca ''dope'' diyoruz

Ekran Görüntüsü (22).png
highlist yayınlanmış

@MehmetAliB. Aru harakiri yapmış o zaman..Çok yazık..Kendi evinde böyle bir şey yapması çok kötü..
İtalyanlar muhakkak çok ağır eleştireceklerdir Aru'yu..Zaten eleştiriliyor,bu yaptığı ile kendini çok zora soktu..

Geri