Scudo Sports

Yarış gündemi

Van Aert çok bozuldu ama adam düşe kalka gitmesine rağmen yakalayamıyorsan da bi dur bi düşün artık. Ben iyi durumdaydım ama Mathieu daha iyiydi demiş. Efsanevi bi şampiyonluk kazandı van der Poel, ne kadar övünse azdır. Berbat bir parkur olmasına rağmen fena sayılmayacak bir yarış oldu.

Yalnız şu iklim aktivistlerinin protestoları ne olacak böyle ya? Ben organizasyonu izleyip takip eden biri olarak tam amcın ne olduğunu bilemiyorum mesela, aynı şekilde sosyal medyada falan da pek bi karşılık bulabilmiş değil gördüğüm kadarıyla, ki zaten bulduğu karşılık da genellikle olumsuz yönde..

Scudo
Van Aert için takım TdF planları öncelikli idi, görevini en iyi şekilde yaptı orada. MVDP blok antrenman niyetine kullandı turu, yormadı kendini çok. Pogi ve Aert taze olsaydı işler belki farklı olurdu. Parkur tam bir eliminasyon yarışı tadında oldu :)

Remco ise virajlarda zafiyetini iyice gösterdi, eee futbol kökenli birinin CX titanlarına karşı yapacağı fazla şey yokmuş. ITT için çabuk toparlanır umarım.

Van Aert çok bozuldu ama adam düşe kalka gitmesine rağmen yakalayamıyorsan da bi dur bi düşün artık. Ben iyi durumdaydım ama Mathieu daha iyiydi demiş. Efsanevi bi şampiyonluk kazandı van der Poel, ne kadar övünse azdır. Berbat bir parkur olmasına rağmen fena sayılmayacak bir yarış oldu.

Yalnız şu iklim aktivistlerinin protestoları ne olacak böyle ya? Ben organizasyonu izleyip takip eden biri olarak tam amcın ne olduğunu bilemiyorum mesela, aynı şekilde sosyal medyada falan da pek bi karşılık bulabilmiş değil gördüğüm kadarıyla, ki zaten bulduğu karşılık da genellikle olumsuz yönde..
Van aert beklemediğim anda atak yaptı ve pozisyon olarak, arkasında değildim diğerleride arayı kapatmayınca ulaşabileceğim en yüksek sıralama 2.lik olduğunu kabullendim demiş.

Zaten parkur cycle cross'çulara çok uygundu.
Van Aert için takım TdF planları öncelikli idi, görevini en iyi şekilde yaptı orada. MVDP blok antrenman niyetine kullandı turu, yormadı kendini çok. Pogi ve Aert taze olsaydı işler belki farklı olurdu. Parkur tam bir eliminasyon yarışı tadında oldu :)

Remco ise virajlarda zafiyetini iyice gösterdi, eee futbol kökenli birinin CX titanlarına karşı yapacağı fazla şey yokmuş. ITT için çabuk toparlanır umarım.
Kendide parkur bana uygun değildi sürekli iniş çıkış, sağa sola dönüş falan. Uzun kaçmayı denedim ama peloton kaçış için bırakmadı bende hiç arayı açamadım dedi.

Dünya Şampiyonası'nda bugün "Elit Erkekler Bireysel Zamana Karşı Etabı" yapılacak.
Son yılların en uzun (48k.) ve çoğunluğu düz olan rota içinde bir kaç minik tepe var. Final zirve finişi Stirling Kalesi'nde...
Yüksek hızda ve momentumu düşürmeden geçecek bir mücadele...
profile-glasgowmett2023-64c975c047b42.png
Canlı yayın 16.30-20.00 arası ...

Remco yol yarışında kaybettiği 🌈 mayoyu T.T. de geri aldı...

Beykoz gece yarışı serisi geliyormuş, 4 etaptan oluşacakmış sanırım bir paylaşım gördüm ama tam hatırlamıyorum. Güzel, ilgi gören bi etkinlik oldu tabi devamının gelmesini bekliyordum.

• Beğen
Tepkiler: ErzincanLee
Beykoz gece yarışı serisi geliyormuş, 4 etaptan oluşacakmış sanırım bir paylaşım gördüm ama tam hatırlamıyorum. Güzel, ilgi gören bi etkinlik oldu tabi devamının gelmesini bekliyordum.

(link)

sitesinde Yaklaşan etkinlikler içinde detay var

Parkur belli mi? Ormandaki bisiklet parkurunda olacak sanırım ama kısa bir mesafe diye biliyorum orayı.

(link)

sitesinde Yaklaşan etkinlikler içinde detay var
Yarış serisi olarak adlandırmışlar. 4 yarış sonunda toplam puana göre ödül veriliyormuş. Ben ödül için değil de hepsine katılamayacağım için merak ettim; 4üne birden değil de bir veya iki tanesine katılabilir miyiz acaba?

Bugün (3 Eylül 2023) İstanbul’da bir triatlon yarışı var ve forumda hiç bahsi geçmemiş, bi tek bana mı enteresan geldi acaba?

Bugün (3 Eylül 2023) İstanbul’da bir triatlon yarışı var ve forumda hiç bahsi geçmemiş, bi tek bana mı enteresan geldi acaba?
Sabah 2. köprüden geçerken yüzlerce bisikletli gördüm yarışıyorlardı. Hala çok garip geliyor ne forumda bi bahsi geçiyor ne de Strava'da akışta kimse var yarışa katılmış olan. Ya başka bi konuda falan bu yarışla ilgili hiç bir sohbet ve paylaşım yapılmamasına dair bir akit mi oluşturdunuz arkadaşlar hayırdır ne oluyor? :)

• Beğen
Tepkiler: altur ve MakRo
Sabah 2. köprüden geçerken yüzlerce bisikletli gördüm yarışıyorlardı. Hala çok garip geliyor ne forumda bi bahsi geçiyor ne de Strava'da akışta kimse var yarışa katılmış olan. Ya başka bi konuda falan bu yarışla ilgili hiç bir sohbet ve paylaşım yapılmamasına dair bir akit mi oluşturdunuz arkadaşlar hayırdır ne oluyor? :)
Hollanda merkezli, dünyanın en büyük triatlon organizasyonu markalarından biri olan Challenge Family’nin Türkiye’deki ilk yarışı Challenge İstanbul adıyla 3 Eylül 2023 tarihinde yapılacak.

Önceki ay imzaladığı protokol ile dünyanın önde gelen triatlon organizasyonları markası Challenge Family’nin Türkiye haklarını elde eden Türkiye Triatlon Federasyonu, iş birliğinin ilk adımını Challenge İstanbul yarışı ile atacağını duyurdu.

Öyle küçük bir organizasyonda değil gerçekten hayret kimsenin haberi yok galiba, ama işin içine yüzme ve koşu girince bisiklet kısmı biraz kopmuş olabilir nede olsa triatlon, forumda triatlet arkadaşlar var mı? Olsaydı İYİ kötü onlardan haber alırdık.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Hatırladığım kadarı ile bir tane konuda mesaj şeklinde paylaşıldı dediğiniz gibi çok detaylı veya ayrı başlık şeklinde olmadı. Bende reklamlarda gördüğümden hatırlıyorum.

(link)
1.jpg

Hazır yazmışken, geçen akşam haberlerinde Kanal-D La Vuelta 2023 yarışını Fransa diye gösteriyorlardı, keşke görmeseydim dediğim anlardan biri oldu.

Hatırladığım kadarı ile bir tane konuda mesaj şeklinde paylaşıldı dediğiniz gibi çok detaylı veya ayrı başlık şeklinde olmadı. Bende reklamlarda gördüğümden hatırlıyorum.

(link)
308848 dosyayı görüntüle

Hazır yazmışken, geçen akşam haberlerinde Kanal-D La Vuelta 2023 yarışını Fransa diye gösteriyorlardı, keşke görmeseydim dediğim anlardan biri oldu.
Ülkemiz basınının bisiklet sporundan ne kadar kopuk olduğunun en bariz örneği ile karşı karşıya gelmişsin. Uzun süredir haber de dahil, televizyona bakmıyorum. Zaten faaliyet amaçları belli birilerini pofpoflamak, yada insanın içini karartıcı saçma sapan habercilikle alakası olmayan konular, karıncalı bir ekrana bakmak, saçma şeyleri işlemekten daha iyi galiba,

İyi forumlar.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Ülkemiz basınının bisiklet sporundan ne kadar kopuk olduğunun en bariz örneği ile karşı karşıya gelmişsin. Uzun süredir haber de dahil, televizyona bakmıyorum. Zaten faaliyet amaçları belli birilerini pofpoflamak, yada insanın içini karartıcı saçma sapan habercilikle alakası olmayan konular, karıncalı bir ekrana bakmak, saçma şeyleri işlemekten daha iyi galiba,

İyi forumlar.
Federasyonun tam bir bülten hazırlayıp kanallara servis etmesi lazım. Görsel işini kendilerine bırakınca böyle oluyor maalesef..

Federasyonun tam bir bülten hazırlayıp kanallara servis etmesi lazım. Görsel işini kendilerine bırakınca böyle oluyor maalesef..
Yani özel kanalları geçtik hic değilse vergilerini milletin ödediği televizyon kanallarında verilebilir. Ama üzgünüm ki onlarda birilerinin etrafında dolanmak tan baska birşey yapmıyor.

• Beğen
Tepkiler: Umur Bora
Stefan Küng Hollanda'daki avrupa kıtalararası zamana karşı yarışında,biraz kendi hatasi birazda bariyerlerin yanlış yerleştirilmesi sonucu düşmesi ve netice! videosunda daha net anlaşılıyor mevzu.
IMG_20230922_132205.jpg

Son düzenleme:
Ona bisiklet verip yarışa devam ettiren takım aracındakilere kürekle vurmak isterim. Bisikleti değişmiş, fotoları gördüm. O kask ile devam etmesine ne demeli :booo: Tekrar düşse kasksız düşmekten beter olabilir.

Kaskı kırılan bir sporcu yarışa devam ettirilmez. Kafa travmaları ciddidir. Hemen o anda yarışta görevli sağlık ekibi çağrılır, Dr. tarafından aşağıdaki protokol (Roadside assessment) kaza yerinde uygulanır (UCI bu protokolü Harrogate'de kullandı en son). Kesinlikle bisikletine bindirilmemeliydi, sporcu o anki adrenalinle, nabızla sıkıntılarını fark etmeyebilir. Bir çok kişi bunu cengaverlik olarak nitelendirse de sonuçları kötü olabilirdi.

1695381741931.png

Son düzenleme:
Yarış direktörü gibi bi vatandaş kazanın doğru şekilde idare edilemediğini, Küng'ün yarışmasına izin verilmemiş olması gerektiğini; ama yine de kazanın ardından yarışmacının durumunu net bi şekilde değerlendirmenin kolay olmadığını söylemiş. Kaza yönetimiyle ilgili sürecin tekrar bi gözden geçirileceğini de eklemiş.

Ayrıca, adamın elmacık kemiği ve elinde kırıklar varmış..

Avrupa şampiyonası'nda bugün " Elit Erkekler Yol Yarışı" var.
profile-europeansmensrr-65088d086cc1e.png
Enteresan bir rota,ilk 110k.düz, son 81k. 6 kez aynı yerden geçilip yokuş sprinti ile bitiyor.Rüzgâr bekleniyor.
Klasikçiler, sprinterler favori..

Ulusal takım kadroları:
(link)

13.00-18.15 arası canlı yayınlanacak.

Yarış başladı, Ahmet ÖRKEN kaçış grubuna girmeye çalışıyor...

Son düzenleme:
Geri