Scudo Sports

Yarış bisikletine en kalın dış lastik

700x25 bir tane alıp öne deneyin eğer olursa arkaya da aynından alırsınız eğer olmazsa 700x25 arkaya takıp 700x23 öne alırsınız.

Tavsiyem.
(link)
(link)
Derler ya "akıl akıldan üstündür" dün geceden beri düşünüyorum , gözlerim bozuldu cep e bakmaktan , aynen dediğiniz yapacağım 25 alıp önde de deyeceğim olmadı onu arkaya alıp buraya 23 alırım , çok teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: Amanita
Scudo
Gerçekten teşekkür ederim , cevabınızdan sonra bisiklete gidip baktım arka kurtarıyor , gelgelelim ön maşa nın üst kısmında ters "U" şeklinde bir yuva var ,, lastikle burasının arası 4-5 mm anca var , en ufak bir jant ayarsızlığında buraya sürtebilir diye düşündüm , sürtermi sizce ?
Abi bu lastik ölçüsüdür, hangi bisiklete hangi lastik uygundur gibi konularda hiç bir bilgim yok ancak sadece şu sorun dikkatimi çekti; ayarsızlığa bağlı 4mm deplasmanlı balans bana pek normal gelmedi. 4mm esneme veya balans payı gibi bişey düşünüyorsanız sanki biraz cömert düşünüyorsunuz gibi geldi bana.

• Beğen
Tepkiler: altur
Gerçekten teşekkür ederim , cevabınızdan sonra bisiklete gidip baktım arka kurtarıyor , gelgelelim ön maşa nın üst kısmında ters "U" şeklinde bir yuva var ,, lastikle burasının arası 4-5 mm anca var , en ufak bir jant ayarsızlığında buraya sürtebilir diye düşündüm , sürtermi sizce ?
Fren kaliperlerim ile lastiğim arasında boşluk yok benim ama harbiden yok. Arka lastik milimle sıyırıyor sorun yaşamadım hiç

• Beğen
Tepkiler: Amanita ve altur
Lastik ebadı kaç sizin ?
28 lastik yol bisikletine taktım 105 kaliperler var kalipere milim var yani ama hiç sorun yaşamadım.

25 mm lastik gelmişti üzerinde

• Beğen
Fren kaliperlerim ile lastiğim arasında boşluk yok benim ama harbiden yok. Arka lastik milimle sıyırıyor sorun yaşamadım hiç
Ben de hiç uzmanı değilim ama bu hiç makul değil. Araya bir sey sıkışsa bir poşet bile dolansa teker kilitlenecek. Yere atılmış bir sakız bile yapissa teker kilitlenecek

• Beğen
Ben de hiç uzmanı değilim ama bu hiç makul değil. Araya bir sey sıkışsa bir poşet bile dolansa teker kilitlenecek. Yere atılmış bir sakız bile yapissa teker kilitlenecek
Evet kesinlikle öyle ama kitlenmez poşet girdi mi zaten 4mm boşluk da kurtarmaz. Poşetin üzerinden geçmem zaten sakız da kitlemez tekeri sıkıntı yok o yüzden

• Beğen
25-28 kullanılabilir. Daha önceden 28 kullandım. Heşbişe olmaz 😬

• Beğen
700/25 lastik siparişim geldi şindi takıcam , Jantı söktüm şu an dışında ETRTO 622/13 DIN ------ jantın içinde ki sarı kuşakta HPS 16X622---635/28". vh 7 bu ne demek oluyor ? Arkadaşlar.

700/25 lastik siparişim geldi şindi takıcam , Jantı söktüm şu an dışında ETRTO 622/13 DIN ------ jantın içinde ki sarı kuşakta HPS 16X622---635/28". vh 7 bu ne demek oluyor ? Arkadaşlar.
Jantın iç genişliği 13mm, jant şeridi ondan biraz daha kalın 16mm. Yani olması gerektiği gibi. Jant baya darmış o yüzden 700x28 çok bombeli yani ampul gibi durabilir. İsterseniz 700x25ten devam edin iki lastiği de 700x28, hiç zorlamayın.

• Beğen
Jantın iç genişliği 13mm, jant şeridi ondan biraz daha kalın 16mm. Yani olması gerektiği gibi. Jant baya darmış o yüzden 700x28 çok bombeli yani ampul gibi durabilir. İsterseniz 700x25ten devam edin iki lastiği de 700x28, hiç zorlamayın.
Lastik 700 025 aldım zaten , eskisi 23 tü , 64 yaşındayım şimdi taktım şişiriyorum , sibop yeri tam oturmadı gibi .

Lastik 700 025 aldım zaten , eskisi 23 tü , 64 yaşındayım şimdi taktım şişiriyorum , sibop yeri tam oturmadı gibi .

Lastiği taktım evet bu Bianchi SLR 200 e 700/23 orjinali yerine , 700/25 taktım oldu , sadece ön maşada 4 mm boşluk 3 mm düştü bilginize arkadaşlar , fotoladım fakat yüksek çözünürlüğü site kabul etmiyor.Screenshot_20251010-221351.pngScreenshot_20251010-221330.pngScreenshot_20251010-221330.pngScreenshot_20251010-221424.png
Bu arada fotoları site yüksek çözünürlüğü sebebiyle kabul etmeyince , fotoların ekran görüntüsü nü aldım haliyle çözünürlüğü de düşmüs oldu , screenshots üzerinden yükledim ve şimdi açtı , bunu da bu siteden bir kardeşten öğrendim.

Dosyalar

• Screenshot_20251010-221413.png
    Screenshot_20251010-221413.png
    230,2 KB · Okunma: 11
  • Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Lastiği taktım evet bu Bianchi SLR 200 e 700/23 orjinali yerine , 700/25 taktım oldu , sadece ön maşada 4 mm boşluk 3 mm düştü bilginize arkadaşlar , fotoladım fakat yüksek çözünürlüğü site kabul etmiyor.330756 dosyayı görüntüle330757 dosyayı görüntüle330757 dosyayı görüntüle330758 dosyayı görüntüle
Bu arada fotoları site yüksek çözünürlüğü sebebiyle kabul etmeyince , fotoların ekran görüntüsü nü aldım haliyle çözünürlüğü de düşmüs oldu , screenshots üzerinden yükledim ve şimdi açtı , bunu da bu siteden bir kardeşten öğrendim.
İnanın hiç sorun olmaz bende boşluk bile yok nerdeyse sorun olmadı

• Üzgün
Tepkiler: Cemal Ç.
Lastiği taktım evet bu Bianchi SLR 200 e 700/23 orjinali yerine , 700/25 taktım oldu , sadece ön maşada 4 mm boşluk 3 mm düştü bilginize arkadaşlar , fotoladım fakat yüksek çözünürlüğü site kabul etmiyor.330756 dosyayı görüntüle330757 dosyayı görüntüle330757 dosyayı görüntüle330758 dosyayı görüntüle
Hiç sıkıntı yok, güzel olmuş 👍

• Beğen
Geri