Scudo Sports

Yarış anılarımdan...

Scudo
Ve bu yarış nerede yapıldı? Kim düzenledi? Bilgi verilirse seviniriz.

Fatihcim tebrikler.

Zor hava koşullarında ve oldukça eksik antrenmanla hiç de fena bir yarış çıkarmadın. Seni kutlarım.

Eminim havalar düzeldikçe antrenman seviyen de artacaktır.

Önümüzdeki sezon seni daha başarılı göreceğimizden eminim.

Birol hocanın öğrencilerinide tebrik etmek istiyorum ,yarış boyunca dağ bisikleriyle çok güzel bir takım performansı ve görüntüsü sergilediler son üç turda ciddi performans sergileyen ve grubun içinden adata dizginleri salıverilmiş bir yarış atı gibi çıkan ismini bilmediğim kardeşimide muhteşem performansından dolayı ayrıca tebrik etmek isterim.

Yarışa katılan herkesi kutlarım.

Tabiki birinci olan sevgili Turgay arkadaşımızıda ayrıca tebrik etmek istiyorum.

Aktivitelerin ve katılımcıların artması dileklerimle.

Sağlıklı kalın,

Selamlar,

Yarışa katılan herkesi tebrik ediyorum...
Fatih abi Mustafa bey'in de dediği gibi henüz hazır olmadığın halde iyi bir yarış çıkartmışsın ayrıca tebrik ediyorum...

• Beğen
Tepkiler: Fatih Ertörün
Çok teşekkürler, Mustafa Dinç abim, kuvvet, kuvvete bağlı olarak da süratimde eksiklikler var, tabi 1-1.5 yıllık bir aranın ardından sizin de dediğiniz gibi bu normaldir.

Yarışa katılan sayısı 30-35 idi (tahminimce) aslında daha çok olabilirdi fakat yağmur nedeniyle baya bir gelmeyen oldu :)

Turgay da ara vermeden devam ediyor, onun da durumu iyi maşallah bu yıl mtbde iyi yerlere gelecektir.(Tabi bağlı olduğu kurumdan destek görürse bence daha başarılı olacaktır.)

katılımın azlığından dolayı bisiklet türüne göre kategorilere ayrılmadı, 20 yaş altı,30-34 yaş aralığı, 35 yaş üstü ve bayanlar olmak üzere 4 kategoriye ayrıldı.
yarış pınarbaşı pistinde yapıldı, yarışı eğer yanlış bilmiyorsam Birol Toraman ve Ali Ekber Kılıç düzenledi.

@spokesman

Evet Birol Toramanın gençleri oldukça iyi durumda, üstelik ben disiplinlerine hayran kaldım, İzmirde yıllar sonra böyle bir genç takımı görmek benim gözlerimin yaşarmasına da neden oldu, ben onlarla antrnenmana da çıkmıştım, gerçekten gelecek vaad ediyorlar.Umarım, sayıları azalmaz, umarım bu güzel sporu bırakmak zorunda kalmazlar.
Birol hoca da, çok ciddi bir şekilde emek sarfetmekte Nasıl ki Gürol Caydaş Bilal Akgül'ün yetişmesinde ön ayak olduysa Birol hoca da yeni yeteneklerin mimarı olacaktır.

@Zuhâl

Çok pardon :)

İzmir Pınarbaşı Otomobil pistinde düzenlendi.Düzenleyen kişi ise İzmir Bölge Bisiklet İl Temsilcisi Birol Toraman (aynı zamanda mtb milli takım antrenörü) idi.

22Şubat 2009 İzmir Pınarbaşı Kriteryum Yarışlarından birkaç kare:

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

31.Mayıs 2009 İzmir Evka-3 MTB Yarışlarından birkaç kare:

(link)

(link)

(link)

frank Alper O'connora ulaşmaya çalışıorm....haberdar olan varmı kendisinden