Scudo Sports

Yarın Bisiklet Alıyorum Acil Öneriler lazım Bütçe 550-600

Tepki
15
Bisiklet
Kron
Yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim. Aklımda kron xc250 V frenli var fakat tekrardan son bir değerlendirme yapmak istiyorum. Bisiklet fabrika çıkışlı kalmayacak ilerde eklemeler yapacağım. Sizce Kron'u tercih edeyim mi ? Birde İstanbul/ Fındıkzade'de oturuyorum sizce Saraçhane de ki bisiklet çarşısına mı gidiyim yoksa Sirkeciye mi ?

Scudo
@Berkant.dogan
Sedona da aklımda oraya gidince Kron ile Sedona'yı mukayese edeceğim.

@Berkant.dogan

Bu fiyata bu bisikleti fark etmemiştim. Donanım olarak fiyatına göre güzel kadro ağırlığı ve sağlamlığı hakkında sizce nasıldır ?

Kesinlikle sedona 701 almanızı öneririm ben. Sedona markası krondan daha iyidir.

@Emre GÜLEN

Hocam hep böyle yorum yapıyorsunuz. :) Nasıl iyi,Neden iyi birbirinden üstün özellikleri nelerdir ? bunları açıklayın lütfen.

Forumda Kron XC 250 kullanan bazı arkadaşlar maşasından şiayetçiydi bisikletin. Ama kullanan büyük çoğunluk bisikletinden memnun ve öneriyor başkalarına..
Sedona 701 hemen hemen aynı ayarda bi bisiklet. Bence hangisini alırsanız alın pişman olmayacaksınız bisikletlerin arasında ciddi anlamda hissedilir bir fark görüceğinizi sanmıyorum..
Tavsiyem bisikletin üstüne binip kısa bi sürüş yapın mümkünatı varsa. Gerek tasarım gerek sürüş olarak hangisi hoşunuza giderse onu alın derim ben.

Tabi bunlar benim düşüncem bisiklet konusunda çok çok da tecrübeli olduğumu söyleyemem diğer arkadaşların yorumlarını da dikkate alırsan mantıklı olur, şimdiden hayırlı olsun :)

• Beğen
Tepkiler: Can kavakçı
şu an üstümde durduğum bisikletler Sedona 701,Kron xc250 ağırlıklı olarak Kron çünkü geliştirmek için güzel bir kadroya sahip,görünüş olarak aklımı Sedona çekerse alırım.

Birde Sirkeci'ye mi gidiyim yoksa Saraçhane'ye mi ? Saraçhane daha yakın ama Sirkeci'ye de giderim problem değil sizce fiyat farkı yada herhangi bir fark olur mu ? mesela yanında hediye filan yada garanti de veyahut birleştirme de sonra da bakım olaylarında falan :)

@Can kavakçı

Peki xc 150 v'yi neden düşünmüyorsunuz? Muhtemelen araştırmışsınızdır diye görüşünüzü almak için soruyorum. Sizce aradaki 100 lira farka değer bir donanım var mı?

@Can kavakçı
Belirttimya sebebini zaten parça olarak bu modellerin birbirine pek fazla üstünlüğü yok sizin tercih yapmanız gereken markadır,servistir,hizmettir.Bende bu konularda Sedonanın daha iyi olduğunu düşünüyorum.

saraçhane tünel dimi bnce sirkeciye git ama forumda önerilmeyen yerlerden sakın alma bnce biraz araştır başka yerlere de bak yetkili satıcılardan iiş yap yanında muhakkak büyük biri olsun(küçüksen tabi) bnm önerim salcano srv 240 bu bisiklet harika ben de araştırdım kron da kadro sorunları olabiliyor ama bu bisikleti almanı şiddetle öneriyorum kardeşime alıcam ben de bunu inşallah araştırdım bence o fiyatlara pazarlıkla getirebileceğin bir bisiklet alabilirsin demiyorum çünkü bu fiyatlarda en iyi bisiklet bence bu hatta geliştirebilirsin ama kron 150 yi fln bnce geliştremezsin çünkü salcanonun aynı kadro srd242 modeli var bu 800-900 lira srv 240 600 lira aynı kadro kompotentleri farklı sadece

Şimdi gideceğim bisiklet almaya aklımda iki model var Kron xc250 Sedona 701 artık hangisini beğenirsem onu alacağım. Sağ olsun tanıdık ağabey çıktı Aslı bisikleti daha iyi tanıyor ama Eforda da tanıdıkları varmış orada hangisi almak istersen ara konuşurum dedi 100-150 lira indirimden bahsediyor bakalım,hiç olmazsa bir prowell kask hediye ederler herhalde :D herkese iyi forumlar..

Biraz taktik verseniz de olur yani ilk defa bisiklet alacağım eşantiyon kapmam lazım,bütçeyi baya zorladık.

Ben de en kısa zamanda bisiklet alacağım.bütçemiz aynı.salcano ng650 hd almayı düşünüyorum

@Oğuz Osmanoğlu

Kafamdan çoktan sildim ng650 yi 1,5 kg daha ağır bir bisiklet ve geliştirilmeye fazla açık değil diye biliyorum.

Geri