@fadıl pala Okuyabileceğim her konuyu okudum, ardından mtb almaya karar verdim. Benden farklı düşünüyorsunuz sanırım. Daha açıklayıcı yazarsanız seve seve onu da okurum.
@Emert20 Fren konusuna biraz özen göstermek istedim. Kapadokya da dağ bayır sürerken frenin önemli olduğunu düşündüm. Başlangıç seviyesinde bir amatöre ve bu bölgeye uygundur derseniz - bisiklet güzel - değerlendiririm.
@mossogtx Black editionu gördüm ancak fiyat 1500 den fazla diye hatırlıyorum. Asıl bütçem 1000 (en fazla 1500) olduğundan çok incelemedim.
@kadirhan tüm konuları okuduysanız ve almaya karar verdiyseniz,şimdiden hayırlı olsun,konu hakkında bilginiz olsun istedim,konuyu uzun uzun yazmamamın sebebi,açılan konuda ilk baktığım şey yaş,30 dan büyük ise daha hassasiyet ile yazarım,30 dan küçük ise çoğu zaman okur geçerim,sebebi sanırım canı sıkılanın konu açması
@Kadirhan Bisikletiniz hayırlı olsun güzel günlerde kullanın. Beğenerek, içinize sinerek aldiysaniz bence doğru bir tercih olmuştur İnternetten fotograflarinada baktım baya yakışıklı duruyor.
@Zfr@Emert20 Markası, donanımı, görüntüsü ve (ucuza aldım diyebilirim) fiyatı artıları oldu. Eksileri var mı yok mu henüz bilmiyorum. İçime sindi diyebilirim. Çok teşekkür ederim.