Scudo Sports

Yardımlarınızı bekleyen hevesli amatör

Scudo
mosso blackedıtıon 2015 modeline bak birazdaha ustun

• Beğen
Tepkiler: Kadirhan
@fadıl pala Okuyabileceğim her konuyu okudum, ardından mtb almaya karar verdim. Benden farklı düşünüyorsunuz sanırım. Daha açıklayıcı yazarsanız seve seve onu da okurum.

@Emert20 Fren konusuna biraz özen göstermek istedim. Kapadokya da dağ bayır sürerken frenin önemli olduğunu düşündüm. Başlangıç seviyesinde bir amatöre ve bu bölgeye uygundur derseniz - bisiklet güzel - değerlendiririm.

@mossogtx Black editionu gördüm ancak fiyat 1500 den fazla diye hatırlıyorum. Asıl bütçem 1000 (en fazla 1500) olduğundan çok incelemedim.

@kadirhan tüm konuları okuduysanız ve almaya karar verdiyseniz,şimdiden hayırlı olsun,konu hakkında bilginiz olsun istedim,konuyu uzun uzun yazmamamın sebebi,açılan konuda ilk baktığım şey yaş,30 dan büyük ise daha hassasiyet ile yazarım,30 dan küçük ise çoğu zaman okur geçerim,sebebi sanırım canı sıkılanın konu açması
:)

• Beğen
@Zfr Nevşehir de malesefki hiç bisikletçi yok ancak bisikleti olan çok kişi var. Denk geldikçe markaları denemeye çalışıyorum. 41 benim için uygun.

@kadirhan mekanik diskli bisiklet kullanmadığım için çok bir fikir veremeyeceğim kullanan ya da bilgisi olan varsa daha iyi yardımcı olabilir.

• Beğen
o 2016 modelidir ben 2015 modelini diyiyorum aynı donanım vardır ustunde ama fiyatı daha düşüktür

Mosso black edition, sedona 810 veya carraro force 330 alacağım. Hem de 1 saat içinde. Çok acilinden fikirlerinize ihtiyacım var.

Mosso black edition 2015 model 26 jant, 16 kadro arıyorum, bulamıyorum.

750 tl ye 28 jant sehir yada yol bisikleti ne onerirsiniz? Yorumlariniz icin simdiden tesekkurler

@Yoqqi123 Yokki :kötü:. Salcano nun bir modeli vardı. Şimdi hatırlamıyorum. Rakam en azından 1000 tl olsaydı seçenekler artardı.

Arkadaşlar Kron Dynamic almayı düşünüyorum bu bisiklet hakkında düşüncelerinizi bekliyorum

Mosso Carraro derken gittim Lapierre Raid 200 44 cm kadro aldım. Henüz bisikleti görmedim. İnşallah doğru yapmışımdır.

@Kadirhan Bisikletiniz hayırlı olsun güzel günlerde kullanın. Beğenerek, içinize sinerek aldiysaniz bence doğru bir tercih olmuştur;):harika: İnternetten fotograflarinada baktım baya yakışıklı duruyor. :krnz:

• Beğen
@Zfr @Emert20 Markası, donanımı, görüntüsü ve (ucuza aldım diyebilirim) fiyatı artıları oldu. Eksileri var mı yok mu henüz bilmiyorum. İçime sindi diyebilirim. Çok teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: Emert20
Geri