Scudo Sports

Yardımlarınız için şimdiden teşşekkürler...

Punished05

Üye
Tepki
3
Herkese merhaba
Ben yeni olarak dağ bisikleti almaya karar werip basladım araştırmaya yaklasık 2 3 haftadır arastırıyorum ınternetten yalnız daha elle tutulur bı ornegını goremedım arastırdıklarımın:mad: cunku buralarda bu tür bisikletler hiç yok:( netten isticem ondan biraz kararsızlıgım var:( bu arada boy 185 bacakda 82cm
öncelikle salcona alu da karar kılmıstım sonradan boy tablosu wardı forumda ona bakıp 19"kadro olması gerektıgını ogrendım yalnız salcano alu dada en fazla 18 var diye vazgectim
sonradan sedona borla ve 711v arasında kaldım ıkısındede 18" ve 20" kadrolar var.borlada megarange var gorunuyo 711v de ıse lockout amortisor var.Benim kullancağım yerlerde hem arazi hem asfalt yollar.Bu ikisi arasında bı karar kılamadım:boese157:
Acaba kadro boyu ve model hakkında yardımcı olurmusunuz? ille bu model olması gerek değil eğer başka tavsiyeleriniz olursa onlarda olabilir.yaklasık bisiklet için ayırdıgım bütçe:650tl:(

Scudo
Forumda biraz arama yaparsanız borla mı 711v mi şeklinde bi sürü tartışma konusu görebilirsiniz...

@Anıl Kuşaksız

evet bi bölümde vardi 711v diolardı orada pekı kadro boyu hakkında bı yardımcı olurmusunuz.bu megarange dişlisi cok işe yarayan bişimi sonradan takılıyomu acaba?

megarange dişlisi hakkında herhangi bi bilgim yok
kadro boyu olarak ben 1.75'im 18" kullanıyorum rahat oluyo, 16'ya binince seleyi çok yukarı çıkarmam gerekiyo yol bisikleti sürer gibi oluyo sonra. sana 20" olur heralde. bi bisikletçide deneyebilirsin

• Beğen
Tepkiler: Punished05
sedona v711 ile salcano astro aynı yolun yolcusu pek bir farkları yok biri 600 diğeri 450 ..

madem 650 bütçen var
giant boulder
ve
geotech ascent i araştır derim.

eğer istanbulla bağlantın varsa efordan tek çekim 2008 kron xc 1000 alabilirsin ;) kron aralarında ki en iyisi

• Beğen
Tepkiler: Punished05
@aihsan

giant boulder güzele benziyo pekı bununla kron xc 1000 ve 711v aralarında ne farklar var acaba?
bu arada istanbuldada hiç bi bağ yok:(

@Punished05

kadro ömür boyu garantili ilk olarak ikinci özelliği çok daha hafif.

giant a gelince kadrosu iyi onun ama ascentin vites takımı iyi ..

;)

punished kardeş bir de hybrid bisiklet modellerini araştırsana, belki fikrin değişir.
(link)
bu tip bisikletler bence hem asfalt hem patika için çok uygun.

mesela (link) bütçene de uygun gibi ama diğer markalara da bak. bu örnekti.
Görüşmek dileğiyle

@Erhan YILDIZHAN

önerin için teşşekkurler baktım ama ben 26" bırazda kalın tekerlı mtb bakıom yınede sağolun:)

vala salcano assos 19" kadroya sahip ama bu sene üretilmıoyor gecen seneden elinde kalan bisikletçi varsa onları arastır derim.

assos a baktım netten de pek bulamadım:(
acaba samsunda bıldıgınız sedona veya salcano satan varmı yada baska marka?

samsunda da oldugunu sanmam ama orduda bir tane var benim bisikleti aldıgım bayide ön ve arkasına disk takıldı fiyatı da 650 veya 700 liraydı galiba.

ewet fiyatında etkisi var biraz cünkü son zorlamayla bu kadar çıkabiliyo:(

bnmkini satim size :D 400 e anlasalım. daha 3-4 ay oldu alalı çok temiz durumda...

Geri