321 tek bir özelligi var patika yollarda sorun cekmemen 321 teker degişerek dağ tekerine geçişte mtb kadar olmassanda dağ tırmanışlarında kullanan var söylemiştir 28 jantlı bısıkletı dağ kullanma kabiliyet az oldugundan mtb düz teker takılarak senin dedigin olay oluyor
Whistle Miwok 1160 D
(link)
Merida Matts TFS 200-D
(link)
Kron XC 1000 DAĞ BİSİKLET kitlenebilir maşalı olan varsa tabiki güzel bir bisiklet
Son olaraktan Hybirt Secenegin 321 SEDONA BENİM GİBİ
Ben 90% sahil yolunda olcam pendik GERİ KALAN ZAMANDA ULUDAĞ YALOVA VEDE İZNİK ADAPAZARI GEZİLER MAŞUKİYE VE KARTEPE GİBİ ALANLARDA GEZMEYE GİDİCEGİM ŞİLE KEFKEN OLSUN AMA MTB UZUN YOLDA AĞIR OLDUGUNDAN DÜZ TEKERDE AKICI OLUYORMUŞ TABİKİ NEKADAR AKICI ONU BİLMEM

1 mtb agırlıgına baktım 13kg bide geotech life men baktım 14.5 kg
dedım adama mtb dahamı hızlı gider bu durumda dedi seni yorma sıkıntısı ortadan kalkar ama yol tekeride taksan 28 janta göre fazla efor harcaman lasım ona yetişmek icin.. jantın geniş alanlı oldugu sürece mtb ondan tavsie edilmiyor düz yolda. sizin city ihtiyacınız var ama karamsarsınız dedi

321 sedona sordum bikeout magzasında stoglarda yok ama nezaman gelir bilmiyorum dedi. yeşil bisiklette vardı bu ay sonunda gine depoya 600 tane getiriyorlarmış gümrükteymiş dendi bana.. bakalım
Eğer en kötü ihtimal mtb alıp düz yol tekeriyle karma birşey cıkartmaya hevesliyim
Sedona 751 kitlenebilir maşalı v frenli bisikletini alacagım en kötü ihtimal 800 tl dendi bana..