Scudo Sports

yardımıza ihtıyacım var... Sedona 321 ? geptech corsa ?

Tepki
1
arkadaşlar ben yol bisikletlerini araştıyordum ve geotech corsa bütçeme göre buldum ama daha sonra corsa yerine bulls teklifleri geldi ona da bütçem yetmedi bu yüzden sedona 321 dağ bisikletine baktım yol bisikleti kadrosuna sahip her amaçlı iki tekerlek arası kısa daha atik olması için sizde iyi mi sedona 321 ???

Scudo
dostum 321 şehir ici tur bisikleti ben de ona karar verdim askerden sonra eger 2012 sürümlerinde degişiklik yapılıp güzel kitlenebilir maşa ile vitesleri degişirse attırıcı hemen 2012 modelini alıcam:)

sedona 711 vede borla sürümü dağ bisikletidir..

• Beğen
Tepkiler: muammer bozkurt
@halil bahcetepe

Evet dağ bisikleti ama yol bisikleti gibi atik o yüzden tercih ettim arada bir de dağlara çıkarsam diye :) 1-2 ay sonra seçimimi yapacam ama tercihim 321 olacak gibi çok amaçlı :) teşekkürler.

321 tek bir özelligi var patika yollarda sorun cekmemen 321 teker degişerek dağ tekerine geçişte mtb kadar olmassanda dağ tırmanışlarında kullanan var söylemiştir 28 jantlı bısıkletı dağ kullanma kabiliyet az oldugundan mtb düz teker takılarak senin dedigin olay oluyor:)

Whistle Miwok 1160 D
(link)

Merida Matts TFS 200-D
(link)

Kron XC 1000 DAĞ BİSİKLET kitlenebilir maşalı olan varsa tabiki güzel bir bisiklet

Son olaraktan Hybirt Secenegin 321 SEDONA BENİM GİBİ :)

Ben 90% sahil yolunda olcam pendik GERİ KALAN ZAMANDA ULUDAĞ YALOVA VEDE İZNİK ADAPAZARI GEZİLER MAŞUKİYE VE KARTEPE GİBİ ALANLARDA GEZMEYE GİDİCEGİM ŞİLE KEFKEN OLSUN AMA MTB UZUN YOLDA AĞIR OLDUGUNDAN DÜZ TEKERDE AKICI OLUYORMUŞ TABİKİ NEKADAR AKICI ONU BİLMEM:) 1 mtb agırlıgına baktım 13kg bide geotech life men baktım 14.5 kg
dedım adama mtb dahamı hızlı gider bu durumda dedi seni yorma sıkıntısı ortadan kalkar ama yol tekeride taksan 28 janta göre fazla efor harcaman lasım ona yetişmek icin.. jantın geniş alanlı oldugu sürece mtb ondan tavsie edilmiyor düz yolda. sizin city ihtiyacınız var ama karamsarsınız dedi :) 321 sedona sordum bikeout magzasında stoglarda yok ama nezaman gelir bilmiyorum dedi. yeşil bisiklette vardı bu ay sonunda gine depoya 600 tane getiriyorlarmış gümrükteymiş dendi bana.. bakalım

Eğer en kötü ihtimal mtb alıp düz yol tekeriyle karma birşey cıkartmaya hevesliyim
Sedona 751 kitlenebilir maşalı v frenli bisikletini alacagım en kötü ihtimal 800 tl dendi bana..

@halil bahcetepe

işte bende gittim delta şubeye konuştum corsa yerine biraz daha katıp bulls alırsan seni yornaz dedi firen sistemi vites s. daha değişik dedi işte o da benim bütçemi zorluyo bu işin kaskı kıyafeti var o yüzden ya sedona 321 ya corsa ama bide 321 bişiler mi takıyomuşuz yol bisiklet parçaları ?

whistle guipago yada 321 öneririm.melez bisiklet bunlar sorun yaşamazsın.yokuşlarda hafifliği ve rahatı yaşayacaksın.ne alırsan hayırlı olsun

• Beğen
@ali bayrak

teşekkürler.bişi soracam bunlara ek almadan binilmez mi? millet bisikleti alıyolar ama jan seti idi vites seti idi karmaşık ???

mtb farklı bir olay

city farklı bir olay

yol yarış bisikletlerinede ayrıca bagaj takılmıyor sele sistemli bagajlarda fazla taşımaz..

trek 7.5 yol bisikletini andıran şehir bisikletidir. lastıkler falan..bide hafiflik kadro garantisi ömür boyu...fiyatıda ömürboyu:)

mtb kayalık inilmicek işte keyif amaclı mtb kullananları görüyorum türkiyede mtb gibi düz yollarda var örnek verirsek e5 mtb yoludur. zamanla eskiyen asvalt zamanla cökmüştür. bu nedenle yollarımız bozuktur..

mtbciler zamnlar düz yolda kullanmaya başlayınca bu sefer city bisiklet alıyorlar. düz yolda zaman kaybı oluyormuş şikayetleri.

city bisiklet mtb gibi fazla engebeli alan olmaksızın kullanabılecek orta seviyede bir bisiklet türüdür. sedona 321 patika yolu olmak üzeri ayda 2 3 sefer gidilebilir tabiki lastik degişerek.. dağ lastıgı alarak.. düz lastık mıcırlı yolda yarılma ihtimali var aşınma.. kullanıcısına parasına göre degişiyor.

@muammer bozkurt

bende guipago var arka aktarıcı deore ön aktarıcı ve kol,vites takımı alivio.bisiklet 12,5 kg.zaten gidin görün direk alırsınız.maşayı da dert etmeyin.ilk aldığınızda yerde ki her taşı hissediyorsunuz.ama alışılıyor.ve şuan mtb ye binmek istemiyorum

hmm...anladım ya ben diyorum ki ben zaten yolda kullancam yüzde 90 falan dağ falan gezmem ama corsa ya baktım ve vites firen sistemi iyi değil diyolar.O yüzden 321 alacam bütçe bakımından tekerleklerini değiştimicem yol için iyi midir ?

aslında kitlenebilir maşalı düz yol tekerli 26 jant mtb daha mantıklı istanbul yollarında her yere olmaksızın gidebilir 13kg şehir ici bisikletiyle aynı hatta daha hafif mtb nekadar yavaşlık farkı vardır uzun yolda bu sistem nekadar fark eder mtb karadenız turunda hiç sorun cekmessin her yere girer bide rahatsız etmez süspansion oldugu icin.

@muammer bozkurt

sorun yaşamazsın.sana tavsiyem 2.el de bianchi satan bi arkadaş var onun bisikletine bir bak derim.param olsa alacağım ama yeni bisiklet aldım.bianchi slr 200

aslında mtb kullananlar zevkini aldıkları ıcın city yol bisikleti bakıyorlar

city ve yol kullanıcıları ise mtb yöneliyorlar bu bir yenilik gibi birşey...

jip kullanan uyun yol arabası kullanmaya hevesler
uyun yol arabası kullanan jip kullanmaya benzer aslında hepsi gider ama
arazi aracıyla düz yol jipini kıyaslarsanız düz yol jip tabiki daha hızlı gider cüssesinden dolayı cok yakar:) mtb düz teker takarsak böyle bir örnek verebiliriz. sanırsam..

sedona 321 kullanıcısı olarak düz yollarda yokuş assa yukarı farketmez seni hiç yormaz bundan emin ol taş toprakta sarsar. yüzde. 90 asfalt demissin en uygun seçim olur yanniz lastikler bana güven vermiyor kuru yol için iyi ama nemli yolda felaket ben degistiricem. önerisi olan varsa burda link vererek sevinirim

Sedona 321' in baya bi kullanıcısı var genel olarak kullanıcılar memnun.
Bütçeniz yetiyorsa Whistle Guipago'ya bi bakın derim.

• Beğen
sedona 321 uludağ iznik yalova şu düşen şelalesi ve izmit kar tepe vede maşukiye olsun bu tür yerlerde kullanma şansım varmı geri kalan 10% gezicegim alan bu alanlar olcak... ama her hafta gitmicem 1 ay bisiklete alışmak icin sahilde turlarım sonra kadıköy sarıyer avcılar öteki hafta sonra yalova su düşüren şelalesi doga gezisi böyle canakkale şehitlik turu olsun bu tür yollarda işimi görürmü 321

hepinize teşekkürler banada en mantıklısı 321 geldi bakacaz artık ve bişi daha sorucam bu bianchi sitesinden dağ bisikletlerine bakıyorum neden ucuz hepsi ??? kadrosu falan mı kötü ?

Geri