Scudo Sports

Yardımınıza ihtiyacım var..

@tunckuyel

Ama hidrolik çok seviliyor güzel dıyenler var ? Örneğin daı bislkletcikerınde?

Carraro 419 veya xc 500 hakkında görüşleriniz neler ?

Scudo
Canım kardeşim ben de bisiklet satıyor olsam sana derim ki en iyisi canondale aşağısı kurtarmaz xt'den aşağı setle bisiklet gitmez. Karbon olmayan kadro elinde patlar... Bisiklet satanlara çok inanmıyorum ben burada böyle bir forum varken.. Senin konunda bisikletin daha ucuz ve iyi olmasını istiyorsan v fren alacaksın... Hidroliği ben de severim çok da güzel ama 600tlye alınan hidrolikle hergün akord ayarı yaptırırsın. hidrolik dedin mi kardeşim donanım ona uygun olacak teker setin ona uygun olacak, paran ona uygun olacak. Bu benim düşüncem. Ama v frende öyle bir derdin pek yok.

@tunckuyel

Tamam abi süper anlattın anladım şimdi...Peki abi bana v frenli bisiklet olarak ne önerebilirsin 650 tl ye ?

xc500 de carraro da birbirine yakın güzel bisikletler... kron'da kadro 7005 alüminyum diye çok caka yapıyorlar ama inan arada fark olduğunu anlayamazsın ve 6061 alüminyum da çok değerli bir malzeme yani çok takma seçerken. Ben olsam carraro alırdım ve teker setimin kötü olduğunu bilir ona göre davranırdım...

Kron ben çok sevmiyorum çünkü kadroları zayıf. 7005 de olsa zayıf kadroları oluyor bence ve bisiklette değiştirmek istemeyeceğim şey kadro. Özellikle kadrodan çıtır çıtır sesler gelmesine uyuz olurum ben o açıdan da kronları sevemedim ama yenilerini de kullanmadığımı söyleyeyim. Yani birkaç kişi gelir de benim bisikletim kron 3 senedir kullanıyorum kadrodan hiç ses gelmiyor derse ancak inanırım...

Bunlar tamamen benim görüşlerim. Bisiklete dünya para bayılmayı sevmem. Tepe tepe kullanmayı severim. O tarz bir adamın görüşü olarak bak bunlara ve kararını ver.

@tunckuyel

Evet aslında bende öyleyim para baymayı sevemem ki "sürülerce param olana kadar."Krondan çok şikayet geliyor diye bir zaman vazgeçmiştim ama bir daha görüş almak istedim.Carraro,seveni var sevmeyeni var,ilk görüşte büyüleneni de.Ama son üretimi 2010 da yapmış sanırım ? Bulamayanlar bir hayli fazla sirkeci pazarında kalan varmıdır ki veya bayilerinde ?

Saraçhane/Baykur bisikletten gecen ayın 16'sında 670 TL'den indirim ile 600 nakit ödeyerek aldım 419'u.. Ayrıca 2012 model.. Şu anda var mı yada getirirler mi bilmiyorum konuşmak lazım.. Gercekten biz de cok aramıştık çünkü.

711 pahalı ya o kadar gerek yok carraro veya sedona alacagım..yasin internet sitesl varmı oranın ve memnunmusun ?

düzenleyemedim telden girıyorum ahmet bey demek ıstedım bu arada borla veya 419 denek ıstemiştim...

Geri