Scudo Sports

yardimci olurmusunuz

Tepki
0
Bisiklet
Kron
Arkadaslar ben kilolu bi insanim 16 yasindayim yol bisikletimi yoksa dag bisikletimi alsam kara veremedim bi yardimci olun

Scudo
Valla genç arkadaşım ben 95 kg'dım 18-20 kg lık dağ bisikleti aldım ilk başlangıçda;en az 1-2 sene kullandım ve çok çok yoruldum ve kilo verdim ama!!! tabiki beslenme ve uyuma ve antrenman kısmına dikkat etmeden eğerki amacın kilo vermekse sadece bisiklet bir işe yaramaz.araziye yani dağ tepe yağmur çamur kullanayım dersen dağ bisikleti al yoksa uzun turlar yapmak için şehir bisikleti daha iyidir.ama öncesinde tabiki biraz alışma evresi lazım eğerki ilk kez kullanacaksan.

bu konuda sana kimse bilgi veremez. dag bisikleti ve yol bisikleti ayri ayri kategoriler. buna senin karar vermen lazim daha fazle nerelerde ve nasil sürüsünü bagli birsey. :)

dağ bisikleti ile başla yol bisikleti için kıdem şart viteslerine hemen alışamazsın yinede sen bilirsin :)

dağ bisikleti al boşver yolu yorar seni tıkanırsın

hangi bisikletten önce beslenme düzenini değiştirmekle işe başla, rejim demiyorum, beslenme düzenini değiştir.

ben de 100 kilodan 85 kiloya düştüm koşma imkanım fazla olmadığından bisiklete yöneldim, spor ve keyif birarada. :)

aşağıdaki linkleri incelemeni ve google'dan glisemik indeks hakkında araştırma yapmanı öneririm.

(link)
https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=114844

ilk olarak başlayacaksan dağ bisikleti öneririm alışma evresinde yol bisikletinin iyi olmayacağı kanaatindeyim....en azından dağbisikletin(mtb) den keyif alırsın... karar senin..

Geri