Scudo Sports

Yardımcı olabilir misiniz değerli insanlar?

ihtikar

Üye
Tepki
8
İsim
fatih k
Başlangıç
1995—96
Bisiklet
Bisan
Bisiklet türü
Şehir - Tur
hepinize iyi akşamlar. Aslında bu soruyu sormak için baya bi uğraştım sorum çok basit ancak bisiklet hakkında pek bir şey maalesef bilmediğim için cahillik yapmak istemedim :) belki bu soruyu size çok sormuşlardır çok defa karşılaşmış olabilirsiniz :) ama yine de sıkılmadan cevap verceğinizi umut ediyorum.
sorum şu 1200 1300 tl civarı bütçem var ama paranın olması pek bişey değiştirmiyor çünkü konu hakkında malumatım olmadığından mütevellit nasıl bir bisiklet alacağımı da bilmiyorum...
kullanım amacı olarak hergün işe gidip gelirken kullanacağım her ne kadar sürüş güvenliği olmasa da bunun yanında iki haftada bir Diyarbakır ilçelerine gidip gelceğim mesafa olarak 50 km kadar yani gidiş dönüş 1oo km hesap edin. ilçelere giderken sadece asfalt yolu değil toprak yol belki engebeli yollara da gireceğim
fiziksel özellik olarak 110 kilo 1.90boyum var buna uygun ne önerirsiniz
aklımda olan model ise rockrider 520 bu bisiklet iyi midir yoksa bitçeme uygun ve yukardaki koşullara uygun daha iyi bir bisiklet var mı? yardımcı olursanız size bir ömür dua ederim şimdiden teşekkürler

Scudo
Carraro sportive modellerini tavsiye ederim. hem bozuk yolda, hem uzun yolda, hem de şehir içinde rahatça kullanabilirsin.
ben carraro kullanıyorum, bu nedenle bu markayı rahatlıkla önerebiliyorum. ama arkadaşların arasından farklı marka ve modeller önerenler elbette çıkacaktır.

Ben olsam RR 520 alırdım. İyi bi bisiklet.

• Beğen
Tepkiler: geloturikidakka
Arkadaşlar mrb. Forumda. Yeniyim inşallah bi bisiklet alacam kafam çok Karışık ,ancak şu CUBE CURVE PRO ya takmış durumdayım,alternatif ne olabilir şimdiden teşekkürler.

Cok tesekkur ediyorum tavsiyeleriniz icin rr 520 icin olumsuz bir yorum gelmedi galiba decthlonun musteri hizmeti icin bunu degerlendirebilirim
Yine de tavsiyeleriniz olursa goz onunde bulundururum

Rr 520 tamamdir :)

kesinlikle şehir tur bisikleti almanızı öneriyorum. Merida nın bu serilerine bakmanızı tavsiye ederim.

Rr 520 aldim yol beni gozler :)

@ihtikar Hayırlı uğurlu olsun :) Ürün hakkındaki yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim bende almayı düşünüyorum :)

@Selim Yapıcı
Evet bu hafta carsamba ya da persembe gelecek cuma gecesi nobetciyim cumartesi sabah nobet cikisi 15 kmlik bir rota var asfalt ilk orda deneyecegim yorumlarimi paylasirim

@ihtikar
Bisikletinizin resimlerini de görmek güzel olurdu hayirli olsun kazasız belasiz sürüşler dilerim.

Ins geldigi gibi paylasacagim.
Cok tepki aliyorum daha bisikletim gelmemesine rAğmen ancak birinin bisikletle islerin daha rahat yurudugunu gostermesi lazim :)

• Beğen
Tepkiler: geloturikidakka
abi engebeli yoldan gideceksen dağ bisikleti al amortisörlü kilitlenebilenlerden. ayrıca 190 boya nasıl ulaştın :D

Evet bisiklet geldi 3 km kadar deneme yaptim hemen bir bag kurdum kendisiyle o da cok ilgiliydi :) daha ayrintili resimleri yarin is yerine gittikten sonra cekip paylasacagim :)

Dosyalar

• 20150318_162751.jpg
    20150318_162751.jpg
    123,6 KB · Okunma: 40
Evet shimano tourney

Ben konuyu açan arkadaşımızın mutevaziligine , kibarligina , iyiniyetine hayran kaldım . Dikkatimi çekti belki bana dusmez ama diyarbakır ve bölgelerinden üye arkadaşların açtığı konuları olsun yazdığı yazıları olsun okurken öyle etkileniyorum ki gidip canlı yardım edesim geliyor .. coğrafi koşulları renk hariç hemen hemen aynı yerde trabzondayim bende o yüzden ise git gel kullanacaksiniz fakat yinede de mtb alın size tavsiyem . İse git gel bi yere kadar hafta sonlari yapmak isteyecegeniz cilginliklari yol bisikleti karşılamaz . 5 km daha hizli gitmez o coğrafyada road alıp pişman olursunuz . Umarım yardımcı olabilmisimdir Teşekkürler ..

Cok tesekkur ederim olumlu yaklasiminizdan dolayi :) yarından itibaren rr 520 ile ise gidip gelmeye baslayacagim ins belli bir kondusyondan sonra hafta sonunu dolu dolu gecirecegim ins

Merida crosswaylara bakmabi oneririm

Geri