Scudo Sports

Yardıma ihtiyacım var.

@ilkeroskiii

Ben MTB kullaniyorum. Imzamda var zaten. Mosso 2670TB Acera 2013 ten beri ayni bisiklet. Lastikler 2,00... Butceme o uydu, arazi ve kros suruste severim, tercihimden memnunum fiyat/performans/kullanim tarzi olarak. ama senin aradigin baska bir sey sonucta.
Amacina uygun tasarim bisiklet sececeksin, hiz icin yol, yol olmayacaksa ve farkli zeminlerde yuksek performans amacsa cyclocross, onu da begenmezsen hybrid denilen sehir-tur tarzi, olmadi yine MTB alip oynayacaksin uzerinde :)
Lastik secimin, hava basincin, aynakol boyun serilik ve hizi etkileyecek, arastiracaksin.
Hepsinden onemlisi guc ve kondisyon!
Aynakol capi kucuk oldugunda rahat basip cabuk devirleneceksin seri olacak ama bir yerden sonra hizda zorlanacaksin...
Aynakol capi buyudugunde devir hizini cabuk arttirman guclesecek ama sonrasinda ideal devri bulunca yuksek hizda seyredebileceksin ;)
Elbette yol etkili olacak (cikis, inis, duzluk, asfalt, toprak, camur). Orta ve teker gobeklerinin akiciligi etkili olacak. Sectigin lastik, tutunma gucu, donus direnci, diş yapisi, kalinligi, bastigin hava, zeminin kosulu (havaya gore - zemin malzemesine gore) etkileyecek.
Vites kaliteliyse sana kazandiracagi hiz yarista degilsen hissedemeyecegin olcude olacaktir zaman acisindan. Keyif ve gecis rahatligi ayri bir konu :)

Bol bol oku arastir tecrube et. Ama sececegin bisikletler paraya ve sinifina gore 3 asagi 5 yukari belli iste!

Kolay gelsin :)

• Beğen
Tepkiler: ilkeroskiii
Scudo
Birsuru kisi degisik ve guzel tavsiyeler vermis. Zaten forumda gerekse de google da markalar belli. Biraz arastirirsaniz rahatlikla modelleri gorursunuz. Benim tavsiyem Carraro Sportive 230. 1800 taksit ile alınır sanırım. Yol biskleti istiyorsanız o başka ama şehir bisikleti için bu güzel.

Suat akman atilay cok teşekkür ediyorum yorumlarınız için iyice araştırıp en iyisini bulmaya calısıcam birde sirkecideki bisiklet çarşısını önerirmisinz??

Geri