Scudo Sports

yardım :(!

Tepki
10
Düz bir bisikletim var yeni aynakol alacagım ama nasıl birsey alacagımı bilmiyorum.gerektiginde 55 km/sn üzerine cıkarabilecek bi dişliye ihtiyacım var ucuza ney alabilirim tavsiyelerinizi bekliyorum:(

• Beğen
Tepkiler: umutkahraman
Scudo
hız yapmak istiyorsanız 48liği alın aynakol üstüne bide 9lu ruble uçuruyor adamı

• Beğen
Tepkiler: muhammed yılmaz
tesekkur ederim peki bi sorum daha olacak.pedala bazen cok yüklendigim icin hep sorun cıkıyor.aynakolun pedak yeri yep yalama yapıyor bozuluyor saglam birsey istiyorum o konuda ne önerirsiniz

55 km ye cıkmak için bacak kuvvetin yeterlimi ilk başta yol bisikletleri ile 75 km ye cıkmak mümkün ama bacak gücü ve kadens sayısı yükske olması gerekiyor ;)48 li aynakol ile en küçük dişli sayısı 11 olan(sistemin 8 li veya 9 hangi uyumlu ise)bir ruble kullanabilirsin metal pedallar var piyasada 10 15 tl ye satılan rahat rahat işini görür. illa marka arıyorsan wellgolar var 20 tlye ;)

• Beğen
@Z. Oğuzhan Davaslıoğlu

53.2 km hızım rampa asagı degil hemde hafif meilli idi.o hızdan daha fazlasını yapamadım cunku pedal bosa donuyordu.beni boşa cıkartamicak birsey istiyorum:rolleyes:

53 km boşa çıkıyorsa hangi vites sistemi olursa olsun senin kadansın baya düşük o zaman ...

• Beğen
@phoenix33

standart sıradan bi dişli sayısına bile bakmadım.oyuzden banaiyi birsey daha dogrusu bana yetecek birsey arıyorum

Geri