Scudo Sports

yardım!

çaylak26

Daimi Üye
Tepki
140
merhaba arkadaşalar.elimde klasik bir yol bisikleti var baya eski birşey ama kadrosunu boyayıp elciklerini ve tekerleklerini yeniledim ve çok güzel birşey çıktı ortaya yanlız freni zamanında değiştirmişler jantlarında kadroya göre küçük ama fransız malı ve klasik oldukları için değiştirmiyorum fren papuçları resmen tekere depiyor çünkü fren kolları kısa kalıyor halbuki frenlerin kollarıda baya uzun.Bana en az 8 santimlik pabuç kolu olanlarından lazım.yeni yol bisikletleri fren takımları bildiğiniz gibi hep küçük üretliyor nerden bulabilirim eski fren takımlarından lazım yani ama hiçbiryerde yok yardımcı olursanız sevinirim.Resim şimdilik koyamıyorum ama en kısa zamanda koyucam iyi forumlar

Scudo
Fren sisteminin neresi lazım yani hangi parçası kısa kalıyor, onu pek anlamadım ama konuyu "frenler" bölüme açsanız daha iyi olurdu.

Sorun fren pabucunda mı, pabucun bağlandığı mekanizmada mı yoksa elle sıktığımız kolda mı?

ali abi konuyu yanlış yere açmışsın frenler bölümünde açarsan sana yardımcı olabilirler :) herkeze iyi forumlar :)

Geri