Scudo Sports

yardım !!!!???

Tepki
25
selam arkadaşlar ben beone bikes ın vance modelini aldım acaba bu bisikletin türünü söyler misiniz ? street mi ? flat mi ? yoksa başka mı şimdiden teşekkür ederim

Scudo
@freestylerbmixer

öncelikle hayırlı olsun güzel bmx.bana kalırsa daha çok street yapılabilir.ama flatland da yapılmaz demiyorum çünki kadro açıları güzel.fakat tam flat değil.
kolay gelsin

Evet Street olarak kullanıma uygun esas olarak...

teşekkür ederim arkadaşlar peki street hareketlerin adlarını verebilir misiniz bi site var da ordan bakıyım ismiyle ??[en azından bir iki tane acemiler için olandan ??]

@isfendiyar

walla 310 euro ya sirkeci den pedal bisikletten aldım alış nedenim kadrosunun dayanaklı olması ve çok da ağır değil . street için iyi gidiomuş bi de . O yüzden aldım

abi bende almayi dusunuyom bi tane 250-500ytl arasi dusunuyom bide kask falan alcam onlarda bu paraya dahil bide yeni baslicagim için nasil bisi alam tam bilmiyom daha onceleri dağ bisikletinde hareket çalismistim ama janta para vermekten biktim bide bende birazda gobek var saglam olsun istiyom jantlar dayansin. bide ben anadolu yakasinda oturuyom lutfen uzak bi yer onermeyin ben bisikleti ordan nasil geri getircem?

Geri